Лайм

Справжнє задоволення: Олена Зеленська у Лондоні зустрілася з Кейт Міддлтон і Джилл Байден

Зустріч відбулася у Букінгемському палаці напередодні коронації

У межах візиту до Великої Британії з нагоди коронації короля Чарльза III та його дружини, королеви-консорт Камілли, Олена Зеленська зустрілася з принцесою Уельською Кейт Міддлтон та першою леді США Джилл Байден.

Зустріч відбулася ввечері 5 травня. Напередодні церемонії король та інші члени королівської родини вітали глав держав та закордонних гостей у Букінгемському палаці. Серед запрошених була дружина президента України Володимира Зеленського.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"Мала честь поспілкуватись із принцесою Уельською і першою леді США Джилл Байден на офіційному прийнятті з нагоди коронації Його Величності Чарльза ІІІ. Справжнє задоволення – зустрітись із цими вишуканими леді, які мають відкрите серце та є великими друзями України", - написала перша леді в Telegram-каналі.

Читайте також: Якою буде коронація Чарльза ІІІ, коли церемонія та де дивитися її онлайн.

Перша леді України також поспілкувалася із королем. Для зустрічі з Чарльзом та королівською родиною Олена Зеленська одягла елегантний костюм оригінального крою чорного кольору, який доповнила символічною брошкою під назвою "Полин, Євшан-Зілля". Прикрасу створив для Олени Зеленської український дизайнер Руслан Багінський спеціально для коронації.

Фото: instagram.com/ruslanbaginskiy_hats

"Євшан-зілля - полин, квітка українського степу, що є складовою українського і кримськотатарського фольклору. В українській художній літературі слово "євшан" стало синонімом тяжіння та любові до рідної землі, до свого коріння. За інтерпретаціями старої легенди, духмяний запах полині повертає людей на стежку, що обовязково приведе додому", - розповів дизайнер.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від The Royal Family (@theroyalfamily)


Церемонія коронації Чарльза III розпочнеться у Вестмінстерському абатстві 6 травня об 11:00 за британським часом (13:00 за Києвом). Очікується, що вона триватиме трохи більше години, а спостерігатиме за нею близько 2000 гостей.

Раніше ми розповідали, лідерів яких країн не запросили на коронацію Чарльза ІІІ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення