Лайм

Настя Каменських ніжно привітала Потапа з днем народження: артисту виповнилося 42 роки

Колеги та шанувальники приєдналися до привітань

Українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно відзначила свій 36-й день народження, цього разу привітала зі святом свого обранця - продюсера та репера Олексія Потапенка. 8 травня чоловіку виповнилося 42 роки.

На честь цієї дати артистка опублікувала у Instagram спільне фото з чоловіком а, також залишила у підписі до нього романтичне послання. "Щоб не сталося у цьому Всесвіті чи якомусь іншому - я з тобою. Кохаю", - лаконічно написала Каменських. На опублікованому знімку виконавиця та репер позували в обіймах один одного із посмішками на обличчях.

Фото: instagram.com/kamenskux

Читайте на тему: Справжнє пекло: Настя Каменських у день свого народження звернулася до українців.

Тим часом колеги та шанувальники приєдналися до привітань. Вони побажали Олексію довгих років життя та мирного неба над головою. Також деякі користувачі мережі пораділи тому, що пара розвіяла чутки про можливе розлучення.

Окрім того, днями Потапенко похвалився спільним фото із вже дорослим сином Андрієм, який з'явився у шлюбі репера з Іриною Горовою. "Травень, син, каштани", - зазначається у підписі до сімейного кадру. Відповідна публікація з'явилася на сторінці знаменитості в Instagram.

Потап з синомФото: instagram.com/realpotap

Нагадаємо, не так давно у мережі з'явилася інформація про те, що Настя Каменських та Олексій Потапенко нібито розлучаються. Це сталося після того, як колишня підопічна продюсера, співачка GIP C, звинуватила його в інтимних пропозиціях.

"Ми як один тандем намагаємось один одного підтримувати. У нас нічого не змінилося, все як було, тому все добре", - прокоментувала тоді цю ситуацію Каменських. Потап також заявив, що заява GIP C є фейком.

Фото: instagram.com/kamenskux

Потап і Настя Каменських одружилися у травні 2019 року. Спільних дітей у пари поки що немає. До стосунків з Настею Каменських Потап був у шлюбі з продюсеркою Іриною Горовою. Колишні закохані розлучилися у 2014 році.

Каменських і Потапенко виступали разом у дуеті "Потап і Настя" з 2006-го до 2017 року. Наприкінці 2017-го заявили, що їх гурт припиняє свою творчу діяльність, після чого кожен розпочав сольну кар’єру.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо