Лайм

Справжнє пекло: Настя Каменських у день свого народження звернулася до українців

Співаці виповнилося 36 років

4 травня Настя Каменських відзначає день народження. Своє 36-річчя співачка зустріла вдома в Україні, яка вночі вкотре була атакована російськими ракетами та безпілотниками. Артистка записала відеозвернення до українців та закликала їх триматися.

Зіркова іменинниця опублікувала Instagram-історію, в якій подякувала шанувальникам за привітання. Настя зазначила, що вже другий рік не може насолодитися святом, адже в країні триває війна, розв'язана Росією. Каменських згадала кривавий обстріл Херсона 3 травня та нічну атаку Києва, Одеси та Запоріжжя.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Дорогі друзі! Сьогодні день мого народження і я дуже вдячна вам за всі привітання. Вкотре цей день я зустрічаю з великим болем через те, що переживають зараз українці та наша країна. Вчорашні новини з Херсона, регулярні обстріли всієї країни - це справжнє пекло, що зараз відбувається зараз з нашими людьми. Але я дуже хочу попросити вас: тримайтеся, будь ласка, рідненькі", - звернулася Настя до українців.

Співачка додала, що вона теж намагається триматися і попри трагічні новини, які розривають зсередини, продовжує співати та давати концерти.

"Я хочу, щоб ви знали, що у кожній своїй усмішці на фото чи відео, я дуже хочу відправити вам свою любов та підтримку, бо знаю, що разом ми дуже сильні і я знаю, що ми всі витримаємо. Я вас люблю" , – резюмувала Каменських.

Читайте також: Стан емоційного дна: Настя Каменських розповіла, як живе під час війни.

Фото: instagram.com/kamenskux

Потап після чуток про розлучення написав ніжне привітання Насті та публічно освідчився їй у коханні.

"Найкраща дружина, найкраща дівчина, найкраща співачка, найкраща господиня, найвишуканіша пані, найдобріше серце, найкрасивіша душа - це все ти - моє жабенятко, я закоханий у тебе шалено і до нестями, заради тебе хочеться жити, мріяти, досягати і перемагати! Люблю тебе, як сонце любить ранок, як соловей світанок. З днем народження найкрасивіша жінка у Всесвіті. Я люблю тебе", - написав продюсер на своїй сторінці в Instagram і опублікував фото дружини.

Фото: instagram.com/realpotap

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення в мережі з'явилися чутки, що Потап і Настя розлучаються. Шанувальники пари були стурбовані тим, що артисти перестали публікувати спільні фото в соцмережах. А після звинувачень репера в харрасменті з'явилися розмови, що співачка пішла від чоловіка через його зради.

Раніше Потап відреагував на розмови в мережі щодо його розлучення з Настею Каменських, пізніше ці чутки прокоментувала співачка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації