Лайм

Кохане ведмежатко: Каменських звернулася до Потапа, який влаштував їй сюрприз на день народження

Вчинок репера розчулив співачку і шанувальників пари

День народження Насті Каменських збігся з благодійним туром "Я - Україна". 4 травня співачка виступала у Черкасах, де на неї чекав сюрприз від Потапа. У день 36-річчя дружини продюсер з'явився на великому екрані із зворушливою промовою та передав коханій іменинниці розкішний букет.

"Сонечко, виступати на концерті в день народження - найкращий подарунок для всіх: і для тебе, і для Черкас. Як вам пощастило. Але від мене особисто - квіти на сцену, під ваші шалені оплески", - сказав репер. Потім він разом із глядачами заспівав Happy Birthday to you.

Фото: instagram.com/kamenskux

Настя не чекала сюрпризу від чоловіка, якому вона подякувала в соцмережах. "Дякую, моє кохане ведмежатко за твої привітання, все, що ти зробив і продовжуєш робити для мене щодня. Люблю тебе", - написала Каменських в Instagram. У коментарях у відповідь на співачку чекало "Я тебе люблю".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Шанувальники пораділи, що чутки про розлучення Насті Каменських та Потапа не підтвердилися.

"Так довго були чутки про розставання. І так приємно бачити, що ви разом! Радісно, ніби це я в коханні, а не ви. Молодці, кохайте і будьте щасливі!", "Дуже мило", "Як романтично", "Я сама мало не плакала на цьому відео привітанні від Льоші вчора на концерті. Як це мило і зворушливо. Ви такі класні", "Довели до сліз", - пишуть фани під дописом.

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну в мережі з'явилися чутки, що Потап і Настя розлучаються. Шанувальники пари були стурбовані тим, що артисти перестали публікувати спільні фото в соцмережах. Окрім цього, колишня підопічна продюсера, співачка GIP C, звинуватила його в інтимних пропозиціях. На тлі цієї заяви в мережі заговорили, що Каменських пішла від чоловіка через його зради.

Фото: instagram.com/kamenskux

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil