Лайм

Учасник "Холостячки-2" Хветкевич зіграв весілля зі своїм бойфрендом у Мексиці: романтичні фото

На заході була присутня співачка Злата Огнєвіч, яка підтримала пару

Андрій Хветкевич - учасник шоу "Холостячка-2" та український підприємець. Після зйомок романтичного реаліті чоловік здійснив камінг-аут та показав громадськості свого коханого - ним виявився колумбієць на ім'я Феліпе.

Нещодавно закохані зіграли весілля на тлі Тихого океану, і Хветкевич оприлюднив серію фото, зроблених на заході. Відповідна публікація з'явилася на його сторінці в Instagram.

Фото: instagram.com/diveeasy

Фото: instagram.com/diveeasy

Так, можна побачити, що Андрій та його обранець постали у важливий для них в однакових вбраннях. На них були костюми кольору хакі, білі сорочки, бежеві краватки та білі кросівки.

Фото: instagram.com/diveeasy

Весільна арка була зроблена у світлих тонах. Довкола були пальми, а також гості пари могли насолодитися вражаючим краєвидом на Тихий океан.

Фото: instagram.com/diveeasy

Андрій та Феліпе частували гостей смачними закусками та ігристими напоями.

Фото: instagram.com/diveeasy

Після обміну весільними обітницями Хветкевич та його обранець запросили своїй близьких та друзів покататися на яхті. Вона була прикрашена повітряними кульками. Також присутні спостерігали за святковим салютом.

Фото: instagram.com/diveeasy

Фото: instagram.com/diveeasy

Читайте на тему: Ноа Шнапп здійснив камінг-аут – актор із серіалу "Дивні дива" записав відео.

Серед запрошених гостей була головна героїня 2 сезону Холостячки Злата Огневич. У співачки зав'язалися дружні стосунки з Андрієм, який до здійснення камінг-ауту боровся разом з іншими учасниками за серце дівчини.

Фото: instagram.com/diveeasy

Нагадаємо, Хветкевичу 40 років, він уродженець Дніпра, який останні роки живе у США. Камінг-аут чоловік здійснив 18 серпня 2022 року. Після публічного зізнання у соцмережах чоловіка підтримали Злата Огнєвіч та інші учасники "Холостячки", у тому числі і переможець Андрій Задворний.

Також Андрій Хветкевич - фрідайвер світового класу та чинний шестиразовий Рекордсмен України у трьох із чотирьох глибинних дисциплінах з фрідайвінгу: FIM, CWTB, CNF. Фрідайвінгом почав займатися у 2017 році і вже за рік встановив перший Національний рекорд України. У чоловіка є власний IT-бізнес.

Що стосується його обранця, Феліпе Борраса, то він фотограф із Маямі, а також є партнером Хветкевича по бізнесу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil