Лайм

Важкий психологічний аб'юз: Мішина розповіла, чому розсталася з батьком свого сина

Знаменитість поділилася особистим

Українська акторка Ксенія Мішина, яка нещодавно розповіла про залицяння російського актора, цього разу висловилася про стосунки з батьком свого сина Платона. У соціальних мережах зірка поділилася, що у них був роман тривалістю в півтора року, після чого вона завагітніла.

В Instagram знаменитість оприлюднила архівний знімок, на якому позувала вагітною - за два місяці до народження свого первістка. "Планувалося весілля, але…", - зазначила акторка у підписі до кадру.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Мішина пояснила, що в якийсь період стосунки з батьком її сина просто опинилися в безодні: "Раптом наші стосунки з коханою людиною звернули на гірший бік. Людина почала показувати своє істинне обличчя, а я не розуміла, чому саме так вийшло. Можливо, на це вплинула вагітність, яка "налякала". Про це я дізнаюся через 11 років, коли об'явиться. Це був важкий психологічний аб'юз, який накладався на затяжний чотиримісячний токсикоз".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Читайте на тему: З днем народження, мій Олімп: Ксенія Мішина зворушливо привітала сина з 11-річчям.

Ускладнювало ситуацію ще й те, що дівчина в той момент залежала від чоловіка у матеріальному плані: "Знаходилась в залежному положенні і обмежувалася навіть фінансовому плані. Чим вдало користувався мій чоловік. Настільки мені було некомфортно поруч з ним, і я пішла", - зізналася Ксенія.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Коли Мішина народила сина, батько малюка раптово зник. Акторка розповіла, що після цього їй довелося багато та старанно працювати, оскільки колишній обранець нічим не допомагав. Зірка навіть пожартувала цього приводу та заявила, що "досі чекає на візочок та ванночку", які колись її екс-чоловік обіцяв надіслати поштою.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Єдиною людиною, яка підтримала дівчину в той момент, була її мама. Знаменитість показала фото рідної людини та подякувала їй за підтримку, допомогу.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Нагадаємо, Ксенія Мішина - українська акторка театру і кіно, яка народилася та виросла у Севастополі. Стала головною героїнею романтичного реаліті "Холостячка", де у фіналі обрала коміка та сценариста Олександра Еллерта. Згодом пара оголосила про розставання.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також