Лайм

Йому потрібна я, а не син: Ксенія Мішина розповіла, як колишній чоловік намагався її повернути

Акторка сама виховує дитину

Ксенія Мішина під час війни відновила спілкування з колишніми чоловіками, у тому числі з батьком Платона, який нібито усвідомив свої помилки та хотів побачитися з дитиною. Тато і син не бачилися 11 років, і акторка не стала перешкоджати їхньому знайомству. Як виявилося згодом, чоловікові була потрібна не дитина, а сама Ксенія.

В інтерв'ю ЖВЛ артистка зізналася, що була здивована появою екс-коханого. Остання їхня зустріч була у 2017 році, коли чоловік прийшов до Мішиної на виставу і спустив її зі сходів.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Хто я така, щоб не дозволити познайомитися з батьком, але дитина сама зробила висновки. Від того маленького часу, який вони проводили, дитина все бачила, і потім я ще все розклала, розповіла, щоб це не було якоюсь травмою", - поділилася акторка.

Читайте також: Завдання не з легких: Ксенія Мішина розповіла, як виховати сина гідним чоловіком.

Мішина розповіла, що спілкування із колишнім знову обірвалося, і ще одного шансу не буде.

"Ми зустрічалися, але я знову помахала йому ручкою і сказала, щоб його більше ніколи не було, тому що людина не змінилася. Не закритий гештальт був більше зі мною, аніж з дитиною, і я зрозуміла, що йому потрібна я, а не дитина. Тобто там уже пішли такі штуки, я обірвала і сказала: "Ні, все, не треба". Я розуміла, що на дитині це погано позначається, він починає ставити питання: "Чому ось так?". Все, краще не треба", - поділилася акторка.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Раніше Ксенія розповідала, що зустріла батька своєї майбутньої дитини, коли їй було 20 років, а йому - 30. Вона навчалася в університеті і не хотіла серйозних стосунків, але її залицяльник виявився наполегливим. На початку спільного життя все йшло гладко, але коли Мішина завагітніла, чоловік став проявляти жорстоку сторону.

Втомившись від сварок і претензій, Ксенія вирішила піти від тирана і переїхала до мами у Севастополь. Коли народився син Платон, батько повністю зник з їхнього життя.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Раніше Ксенія Мішина розповіла, як колишній коханий Олександр Еллерт допомагав їй із сином евакуюватися з Києва 24 лютого 2022 року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів