Лайм

Квіткова, Мішина, і ви туди ж: Анна Кошмал знялася у відвертій фотосесії в білизні

Актриса здивувала фанатів свіжим контентом

Українська акторка Анна Кошмал знялася у відвертій фотосесії, у якій постала в білизні. Деякі користувачі мережі зауважили, що зірка вирішила наслідувати приклад акторки Ксенії Мішиної та блогерки Даші Квіткової, які теж вразили підписників сміливими знімками.

Відповідна публікація з’явилася на сторінці Кошмал в Instagram. Вона позувала у чорному суцільному купальнику з пікантними вирізами. Під публікацією 28-річна дівчина залишила цитату дизайнера Джанфранко Ферре: "У кожної жінки безліч тіл, які вона одягає за настроєм".

Фото: instagram.com/smorkovkina

Фото: instagram.com/smorkovkina

І поки колеги та шанувальники продовжують засипати Анну компліментами, інші наголошують, що акторка пішла стопами Мішиної та Квіткової. Ось деякі коментарі юзерів мережі:

"Я вмерла і воскресла від твоєї краси", "Квіткова, Мішина, і ви туди ж", "Жіночко, що ви виробляєте!", "Краще за Мішину", "Вперше бачу Вас у такому образі. Це просто пожежа!", "Ніжність, жіночність, сексуальність, чарівність - це все ви, Анна", "Неочікувано, але так гарно", "Вибачте, але Квіткова нервово курить в стороні", "Не є фанатом ні Мішиної, ні Квіткової. Але тут пахне секс*м", "Ой ой ой, зовсім інше амплуа", "Вам пасує", "Дивовижна. І як людина, і як жінка. Приклад для багатьох".

Фото: instagram.com/smorkovkina

Читайте також: Жіночність може змінюватись: після хвилі хейту Мішина висловилася про сучасні стереотипи.

Ксенія МішинаФото: instagram.com/misha.k.ua

Даша КвітковаФото: instagram.com/kvittkova

Кошмал не приховує, що підтримувати фігуру доглянутою та стрункою їй допомагають регулярні заняття з йоги. У своєму блозі вона часто ділиться подробицями тренувань та демонструє вражаючі результати.

Фото: instagram.com/smorkovkina

Нагадаємо, Анна Кошмал - українська акторка, танцівниця. Відомою стала завдяки ролі Жені у п'ятому та шостому сезону серіалу "Свати". За цю роль вона у 2012 та 2013 році була номінована на телевізійну премію "Телетріумф" у званні "Акторка телевізійного фільму/серіалу".

Акторкою стала за випадковим збігом обставин. Коли дівчина прийшла на чергове заняття до Київського естрадно-циркового училища, її помітили режисери "Сватів". Завдяки цьому Анна була запрошена на одну з головних ролей у цьому телесеріалі.

Фото: instagram.com/smorkovkina

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита