Лайм

В ошатному вбранні та коронах: палац показав офіційні портрети Чарльза і Камілли після коронації

Публіці представили чотири різних знімки

У мережі опублікували офіційні портрети нових британських монархів - короля Чарльза III та його дружини королеви Камілли. Це перші кадри, на яких пара позувала у новому статусі після нещодавньої коронації.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці королівської родини в Instagram. На портреті Чарльз III позував у коронаційному вбранні, сидячи на троні. Він постав у хутряній Імператорський мантії, на якій були зображені малюнки орла, лілії та емблеми. Також на чоловікові можна побачити корону Британської імперії, Сферу суверена та Скіпетр з хрестом у руках.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

Що стосується нової королеви, то вона позувала на портреті стоячи. На ній була білосніжна шовкова сукня з вишивкою та додаванням золотих та срібних ниток. Відомо, що це вбрання було створене дизайнером Брюсом Олдфілдом, який свого часу шив одяг для принцеси Діани. Поверх сукні можна помітити мантію, а на голові - корону королеви Марії.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

На наступній світлині подружжя монархів позувало разом у тих самих вбраннях.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

Читайте на тему: Олена Зеленська розповіла про зустріч із Джилл Байден та іншими гостями коронації Чарльза ІІІ.

Також на сторінці британської родини у соцмережах з’явився спільний портрет родини, зроблений після урочистої коронації. На фото позували: герцог Кентський, герцогиня і герцог Глостерські, віцеадмірал сер Тімоті Лоренс, принцеса Анна, король Чарльз III, королева Камілла, принц і принцеса Уельські, герцогиня Единбурзька, принцеса Олександра Кентська і герцог Единбурзький (зліва направо).

Однак на знімку немає двох членів сім'ї - принца Ендрю та принца Гаррі. Вони відмовились від обов'язків королівської родини, тому не були запрошені для створення королівського портрету.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

Нагадаємо, 6 травня у Великій Британії відбулась коронація Чарльза III, на яку було запрошено близько 2 тисяч осіб з різних куточків світу. Зокрема, на заході також була присутня перша леді України Олена Зеленська та Денис Шмигаль.

Коронація проходила у Вестмінстерському абатстві. Новий монарх склав коронаційну присягу, його помастили олією, вручили регалії і коронували. Обраниця короля Камілла також стала королевою.

Урочиста церемонія завершилась тим, що британська королівська родина вийшла на балкон.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі