Лайм

Зірку серіалу "Школа" помітили на відпочинку з російським репером: фото

Обидва замовчують війну в Україні

Українська акторка та модель Ліза Василенко у 2021 році переїхала до Москви і заявляла, що "краще здохнути" у РФ, ніж в Україні. Після початку повномасштабної війни артистка спробувала вибачитись за свої слова. Вона переїхала до Європи, а зараз перебуває у Дубаї – там зірку серіалу "Школа" помітили разом із російським репером Алішером Моргенштерном.

У мережі з'явилися кадри, як 24-річна українка цілує та обіймає 25-річного росіянина. Про роман акторки та співака говорять ще із зими, але ані Моргенштерн, ані Василенко ці чутки не коментують. Також Ліза мовчить про повномасштабне вторгнення і продовжує вести соцмережі так, ніби ніякої війни немає: знімати тік-токи під російські треки та публікувати провокаційний контент.

Фото: Скріншот

Ліза Василенко стала популярною в Україні після зйомок в україномовному серіалі про підлітків "Школа", де зіграла Лолу. До початку повномасштабної війни акорка жила та будувала кар'єру у Москві. Дівчина неодноразово скаржилася на труднощі та розповідала про зґвалтування.

Також вона називала "тупими" українських патріотів, які хейтили її за те, що вона переїхала до РФ, і вважала, що краще померти в Росії, ніж в Україні.

"Якщо чесно, я можу назвати таких людей тупими. Це тупість – судити людину за національністю, за тим, куди вона поїхала чи не поїхала. Тільки тому, що Росія та Україна сруться, чомусь приплітають туди інших людей... Краще здохнути тут, ніж в Україні", – говорила уродженка Дніпра у 2021 році.

Фото: instagram.com/elizabethvasilenko

Через ці висловлювання Лізу Василенко було занесено до бази сайту "Миротворець".

Після 24 лютого 2022 року Василенко заявила, що їй соромно за свої слова, мовляв, всю суть своєї фрази зрозуміла тільки тоді, коли почалася війна. Ліза вирішила "понести покарання" і переїхала до Чехії. Втім, в Україну вона так і не повернулася.

Моргенштерн виїхав з Росії ще до початку повномасштабного вторгнення в Україну через проблеми з російською владою. Скандальний репер виступив проти війни, але відверто не засудив РФ.

Тим часом зірка серіалу "Школа" Анна Трінчер випустила пісню про українок, яких війна розділила з коханим.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа