Лайм

Дуже важко заробити: Віталій Козловський назвав суму боргу, який виплачує Кондратюку

Співак винен екс-продюсеру велику суму

Співпраця Віталія Козловського та Ігоря Кондратюка тривала дев'ять років. У 2012 році артист і продюсер розірвали контракт, після чого між ними почалася ворожнеча, яка триває досі. Співак виплачує колишньому наставнику борг, сума якого значно зменшилася порівняно з минулим роком.

У 2022 році в програмі "Слава+" Козловський заявив, що заборгував Кондратюку 9 млн гривень. У свіжому інтерв'ю Славі Дьоміну артист сказав, що йому залишилося виплатити екс-продюсеру близько 2 млн гривень.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Там залишилося півтора чи два мільйони гривень. Але для теперішнього часу це дуже багато. Важко зараз заробити, - зізнався Віталій. - Я просто виплачу, бо з такими людьми не хочеться мати жодного діалогу, нічого поганого про нього більше не хочеться говорити. Я вже вимовився. Просто це питання треба в юридичній та фінансовій площині закрити і все, й жити далі".

Читайте також: Кожен переживає по-своєму: Віталій Козловський став на захист Влада Ями, який виїхав за кордон.

При цьому співак витрачає за місяць приблизно 50-60 тисяч гривень, що значно менше, за словами Козловського, ніж у мирний час. Ця сума йде на оплату комунальних, харчування, бензин та інші витрати.

Найбільша місячна сума, яку артист заробив за час повномасштабної війни, – 100 тисяч гривень.

"Можливо, трохи більше. Це за виступ або за місяць. За минулий рік корпоративів було десь п'ять. Прикольно, так? Але було десь 120 концертів для військових. Я пишаюся тим, що поряд зі мною сьогодні справді не щури, а офігенні люди, які розуміють становище шоу-бізнесу сьогодні, але хочуть і продовжують працювати зі мною".

Нагадаємо, у 2003 році Віталій Козловський переміг у телепроекті "Шанс", після чого його продюсером став Ігор Кондратюк. Після розірвання контракту у 2012 році продюсер заборонив артисту виконувати старі хіти. Проте співак продовжив їх співати всупереч забороні, за що отримав від колишнього продюсера кілька судових позовів.

Фото: instagram.com/kondratiuk_official

Раніше Віталій Козловський розповів про орден за заслуги від Володимира Зеленського. Співак не забрав президентську нагороду, пояснюючи це тим, що сьогодні вона його "не нагодує та не зігріє".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil