Лайм

Під час виступу Alyosha на "Євробаченні" прозвучали сирени повітряної тривоги: потужне відео

Українська співачка виступила із символічною піснею

9 травня у першому півфіналі "Євробачення-2023" виступила українська співачка Alyosha, яка представляла країну на конкурсі у 2010 році. Артистка, яка разом із трьома дітьми виїхала з України на початку повномасштабної війни, заспівала пісню "Ordinary World" гурту Duran-Duran разом із британською співачкою Ребекою Фергюсон. Потужна постановка на сцені Ліверпуля зворушила глядачів у всьому світі.

Фото: https://www.instagram.com/suspilne.eurovision/

На початку виступу на сцені з'явилися танцюристи на тлі декорацій квартири. Раптом зал поринув у темряву, засвітилися червоні вогні, і в тиші пролунали сирени повітряної тривоги. Декорації затишної кімнати змінилися зруйнованими стінами та розбитими вікнами. Після цього на сцені з'явилися Ребекка Фергюсон та Alyosha, які неймовірно спрацювали у дуеті.

Фото: https://www.instagram.com/suspilne.eurovision/

Фото: https://www.instagram.com/suspilne.eurovision/

Кульмінацією постановки стала поява на світлових екранах прапорів європейських країн, які підтримують Україну під час війни. Вони об'єдналися у велике сяюче серце у кольорах українського прапора.

Читайте також: Король Чарльз та королева Камілла з'явилися у зворушливому відео на відкритті "Євробачення-2023".

"Номер просто неймовірний, важко передати словами". "Я в ступорі, сльози на очах. Дякую". "Дуже потужний і щемливий виступ". "Весь номер до мурашок. Дуже потужно", - пишуть глядачі "Євробачення-2023".

Alyosha (справжнє ім'я – Олена Тополя) – дружина Тараса Тополі з гурту "Антитіла". Пара виховує трьох маленьких дітей. Під час повномасштабної війни Тополя приєднався до ЗСУ та займався евакуацією поранених разом із колегами по групі.

Читайте також, коли Україна виступатиме на "Євробаченні-2023" і де дивитися конкурс.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували