Лайм

Це нісенітниці: Андрій Данилко висловився про можливий програш України на "Євробаченні-2023"

Зірка пояснив свою думку з цього приводу

Український виконавець Андрій Данилко оцінив шанси гурту TVORCHI перемогти на "Євробаченні-2023". Артист зазначив, що не прихильник музики, яку виконують його колеги, але при цьому він бажає їм успіху.

"Я не прихильник такої музики, проте це дуже суб'єктивно. Я дуже бажаю їм удачі. Я всім нашим бажаю удачі", - сказав знаменитість у коментарі УНІАН.

Фото: instagram.com/v_serduchka

Данилко вважає, що головним на "Євробаченні" є не перемога, а дещо інше - можливість гідно представити свою країну на міжнародному пісенному конкурсі. Тому зірка наголошує, що не потрібно думати про те, щоб зайняти якесь місце - перш за все потрібно думати про свій виступ і його демонстрацією глядачам.

"Тисячу разів про це казав. Не треба думати про якісь місця. Треба гарно показати, треба гарно виступити, щоб усе було гідно. Все", - пояснює чоловік.

Читайте на тему: Руслану не запросили виступати на "Євробаченні-2023": організаторам довелося змінити рішення.

Музикант зауважує, що про програш варто перейматися лише у разі, коли мова йде про війну. Тоді як творчі конкурси не мають засмучуватися ані прихильників, ані артистів, які беруть у них участь.

Фото: Wikipedia

Данилко додав, що чимало країн, в тому числі і наша, надто гостро та болюче сприймають невтішні місця у заходах подібного характеру. Він вважає що це вже пережитки минулого, через які засмучуватися точно не варто.

"Що ми програємо? "Євробачення". Це просто якесь місце. Програти можна війну. Це ж не війна. Це все залишилося з нашого радянського часу. Білорусь, Росія, Україна - це три країни, які настільки болісно сприймали поразку (на Євробаченні). Для них друге місце - це жах. Тільки перше. А це нісенітниці", - сказав Данилко.

гурт TVORCHIФото: instagram.com/tvorchi_official

Нагадаємо, 67-й конкурс "Євробачення" пройде вже у травні. Дата першого півфіналу – 9 травня, другого – 11 травня, гранд-фіналу – 13 травня 2023 року. Нашу країну на конкурсі представить гурт TVORCHI з піснею Heart of Steel.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували