Лайм

Король Чарльз та королева Камілла з'явилися у зворушливому відео на відкритті "Євробачення-2023"

Подружжя долучилося до музичного шоу

9 травня глядачі першого півфіналу "Євробачення-2023" побачили зворушливий відеоролик, який відкрив конкурс пісні в Ліверпулі. Великим сюрпризом для всіх стала поява в ньому короля Чарльза та королеви Камілли, які раніше символічно запалили вогні на сцені розкішно прикрашеної сцени M&S Bank Arena.

Монархи, коронація яких відбулася 6 травня, фігурують у вступному відео під назвою "Ласкаво просимо до Ліверпуля". Ролик починається з моменту, коли ліверпульський хлопчик дізнається, що його рідне місто має прийняти конкурс 2023 року у зв'язку з війною в Україні. Дитина подорожує містом, розповідаючи своїй сім'ї, друзям та сусідам, що наближається велика подія. У цей час Ліверпуль готується прийняти Україну: у місті багато синьо-жовтих прапорів та української символіки.

Король Чарльз ІІІ та королева Камілла з'являються за лаштунками сцени, де повз них йдуть химерно одягнені артисти.

Фото: https://www.instagram.com/eurovision/

Читайте також: Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2023": докладна інструкція.

Серед інших запрошених осіб у ролику "Ласкаво просимо до Ліверпуля" - відомий пекар Пол Голлівуд, український футболіст "Евертона" Віталій Миколенко, футболістки "Ліверпуля" Софі Лунгаард з Данії та Емма Койвісто з Фінляндії, а також легендарний актор Рікі Томлінсон, зірка шоу Strict Come Dancing Микита Кузьмін та багато інших.

Ролик завершився ефектною появою хлопчика на сцені. Він станцював зворушливий танець із дівчинкою з України, після чого українська співведуча "Євробачення" Юлія Саніна виконала пісню "Маяк" разом зі своїм гуртом The Hardkiss.

Фото: https://www.instagram.com/suspilne.eurovision/

Читайте також, коли Україна виступатиме на "Євробаченні-2023" і де дивитися пісенний конкурс.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ