Лайм

Марія Яремчук заспівала на "Євробаченні-2023": вона не виступала 5 років через страх сцени

Виконавиця здивувала публіку чуттєвим поверненням

11 травня у місті Ліверпуль пройшов другий півфінал "Євробачення-2023". Окрім виступів конкурсантів, глядачі також змогли побачити ефектний номер українців під назвою "Музика єднає покоління". В музичній постановці взяли участь Марія Яремчук, репер OTOY та Злата Дзюнька, яка представляла нашу країну на дитячому "Євробаченні" у 2022 році.

Марія продемонструвала чуттєве виконання пісні "Родина", автором якої є її батько Назарій Яремчук. Вона постала у довгій білій сукні. Під час її виступу сцена підсвічувалася синьо-жовтими кольорами, а також за допомогою спецефектів єврофани змогли побачити портрети знаменитих українських митців. Після "Родини" артистка разом з іншими співаками заспівала легендарного "Щедрика".

Яремчук на "Євробаченні-2023"Фото: instagram.com/m_yaremchuk

Поява Яремчук на сцені цьогорічного пісенного конкурсу викликала бурхливу реакцію в мережі, адже це її перший виступ за останні 5 років. Нагадаємо, у 2018 році артистка оголосила, що припиняє творчу діяльність та йде зі сцени.

Згодом Марія пояснила таке рішення. Як зізналася дівчина, у неї з'явився страх перед сценою і через це вона вирішила закрити свій проект.

"Я зверталася по допомогу різних психоаналітиків і ніхто мені не міг нічого сказати! Звичайно, я психологічно здорова людина, але мені було складно виходити на сцену! У мене починалися панічні атаки", - сказала тоді виконавиця, додавши, що кожен вихід на сцену для неї "ставав маленькою смертю".

"Коли мене оголошують Марія Яремчук, я одразу починаю поводитися неприродно, по-ідіотськи", - також зазначила вона.

Яремчук та репер OTOYФото: instagram.com/m_yaremchuk

Читайте на тему: Коли співатимуть TVORCHI та інші учасники "Євробачення-2023" в фіналі: порядок виступів.

Артистка розповідала, що на прийняття подібного рішення їй знадобився цілий рік, тому воно не було імпульсивним, а навпаки, стало свідомим.

У період повномасштабної російсько-української війни донька Назарія Яремчука повернулася до соцмереж після тривалої відсутності, а також випустила патріотичну пісню, що має назву "Дорога воїна".

Крім того, з початком повномасштабної української боротьби проти російських окупантів артистка чітко засудила дії агресора та росіян, які продовжують вірити у путінську пропаганду. Наразі вона використовує свою сторінку в Instagram у якості інформаційного майданчика.

Українка мешкає у Львові та продовжує допомагати різним благодійним організаціям, наближаючи таким чином нашу омріяну перемогу.

Фото: instagram

Читайте також: Хто пройшов у фінал "Євробачення-2023" після другого півфіналу: результати голосування.

Нагадаємо, Марія Яремчук - українська співачка, представниця України та фіналістка пісенного конкурсу "Євробачення-2014", де посіла 6-те місце, фіналістка телепроекту "Голос країни". Донька українського співака, народного артиста України Назарія Яремчука.

Співає з дитинства, переважно українською мовою. Закінчила Київську муніципальну академію естрадного та циркового мистецтв.

  • У травні минулого року Марія Яремчук показала унікальну вишиванку, яку вишивала для неї мати. Крихітна сорочка з червоним орнаментом і пензликами стала її першим одягом..
  • Володимиру Зеленському не дозволили виголосити промову про війну перед аудиторією "Євробачення-2023". Організатори відомого заходу прокоментували своє рішення.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil