Лайм

Кейт Міддлтон та світові зірки разом із Kalush Orchestra виконали "Стефанію" в фіналі Євробачення: відео

Торішні переможці тріумфально відкрили гранд-фінал

13 травня о 22:00 за Києвом у Ліверпулі стартував гранд-фінал "Євробачення-2023". На відкритті шоу виступили переможці 2022 року Kalush Orchestra з номером "Voices of Generation" (Голоси покоління).

У вступній частині прозвучала їхня пісня "Stefania" в унікальній постановці. Пісня "пройшла" через різні місця від України до Ліверпуля, "подорожувала" світом від метро до камерних оркестрів. До реперів приєдналися світові зірки, включаючи британську суперзірку Джосс Стоун та Ендрю Ллойда Веббера. А справжнім сюрпризом стала поява принцеси Уельської Кейт Міддлтон.

Фото: myfacehunter.com

У кадрі дружину принца Вільяма показали граючою на піаніно у супроводі Kalush Orchestra і Сема Райдера, який посів друге місце в "Євробаченні-2022". Кетрін продемонструвала неймовірні навички гри на музичному інструменті.

Як повідомили у Кенсінгтонському палаці, Кейт записала виступ раніше цього місяця у Віндзорському замку. Її внесок у відкриття фіналу "Євробачення-2023" був створений Джо Прайсом та Коджо Семюелем і проходив у Багряній вітальні Віндзорського замку.

Принцеса Уельська була одягнена у сукню синього кольору оригінального силуету на одне плече британського дизайнера Jenny Packham. Свій образ вона доповнила сережками покійної королеви Єлизавети ІІ.

Фото: myfacehunter.com

У наступній частині виступу Kalush Orchestra немовби перенеслися на сцену "Євробачення-2023", де продовжили номер в ефектних костюмах та світловими ефектами у вигляді вишиванки.

Окрім Стефанії, Kalush Orchestra представили свій новий англомовний сингл "Changes".

Читайте також: Як голосувати у фіналі "Євробачення-2023" в Україні: докладна інструкція.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Одразу після виступу українців голос Мелані Сі з гурту Spice Girls представив ведучих: Юлію Саніну, Ханну Уеддінгем, Алішу Діксон та Грема Нортона, і конкурсна частина вечора розпочалася.

Дізнайтеся, в якому порядку виступають учасники "Євробачення-2023" у гранд-фіналі 13 травня, а також коли співатимуть TVORCHI.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття