Лайм

На "Євробаченні-2023" Go_A, Джамала, Тіна Кароль та Вєрка Сердючка влаштували феєричне шоу: відео

Відкриття гранд-фіналу вразило глядачів

13 травня у Ліверпулі стартував фінал "Євробачення-2023". Шоу розпочалося з феєричного виступу Kalush Orchestra, які представили переможну пісню 2022 року "Stefania" разом із такими світовими зірками, як Ендрю Ллойд Веббер та Кейт Міддлтон. Після виступу реперів на сцені стартував парад прапорів, і під час ходи 26 фіналістів заспівали українські учасники минулих років - Go_A, Джамала, Тіна Кароль та Вєрка Сердючка.

У яскравому попурі Go_A виконали свою пісню "Шум", за ними на сцені з'явилася Джамала з переможною піснею "1944". Свій виступ кримськотатарська співачка завершила гучні: "Слава Україні! Героям слава!"

Фото: Eurovision

Фото: Eurovision

Потім прийшла черга Тіни Кароль, яка у спокусливій червоній сукні здивувала сучаснішою версією своєї конкурсної пісні 2010 року "Show Me Your Love".

Фото: Eurovision

Читайте також: Коли співатимуть TVORCHI та інші учасники "Євробачення-2023" у фіналі: порядок виступів.

Останніми із українських зірок на параді прапорів з'явилася Вєрка Сердючка зі своєю командою танцюристів. "Lasha-tumbai" - абсолютний хіт і одна з найпопулярніших пісень за всю історію "Євробачення", тому зал MS&Bank Arena вибухнув оваціями у непідробному захваті.

Фото: Eurovision

Перфоманс українських артистів перемішувався із відомими британськими хітами таких виконавців, як Chemical Brothers, Eurythmics, Blur та інших. Потім голос учасниці Spice Girls Мелані С оголосив про вихід ведучих - Ханна Уеддінгхем, Аліша Діксон та Юлія Саніна відкрили конкурсну частину вечора.

Дізнайтесь, як голосувати на "Євробаченні-2023" в Україні та інших країнах.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі