Лайм

Як голосувати на "Євробаченні-2023" у Польщі, Німеччині та інших країнах Європи: інструкція

Голосування відкриється після виступу всіх фіналістів

13 травня у Ліверпулі проходить фінал "Євробачення-2023", яке Британія поводить від імені України. У заключному етапі конкурсу на сцену вийдуть представники 26 країн, зокрема й України – переможниці минулорічного шоу. Нашу країну цьогоріч представляє гурт TVORCHI з піснею "Heart of Steel" (Серце зі сталі): українці вийдуть на сцену під номером 19.

Після виступу всіх фіналістів ведучі гранд-фіналу Юлія Саніна, Ханна Уоддінгем, Аліша Діксон та Грем Нортон оголосять про старт голосування. Протягом 40 хвилин єврофани зможуть долучитися до вибору переможця, відправивши смс за виконавця, який сподобався найільше. Віддати свій голос за фаворита зможуть глядачі з усього світу, навіть якщо їхня країна не бере участі у конкурсі 2023 року. Як голосувати у фіналі "Євробачення-2023" в Україні - читайте тут.

Читайте також: Україна на "Євробаченні-2023": хто такі TVORCHI та про що їхня пісня Heart of Steel.

Фото: instagram.com/tvorchi_official

Як голосувати у фіналі "Євробачення-2023" у Польщі, Німеччині та інших країнах

Якщо ви перебуваєте у Польщі або Німеччині, маєте телефонний номер цієї країни або платіжну картку, випущену в місцевому банку, ви зможете проголосувати за Україну (номер 19) або за інших учасників гранд-фіналу (окрім конкурсанта цієї країни).

  • У Польщі відправити SMS за пісню, що сподобалася, можна на номер 73555, ціна одного голосу - 3,69 PLN.
  • У Німеччині відправляти SMS за учасників слід на номер 99599, вартість повідомлення – 20 євроцентів.

Якщо ви перебуваэте в інших країнах Європи, подивитися номер для відправки SMS можна в таблиці нижче. В останньому стовпці вказана вартість одного SMS. Усього можна віддати до 20 голосів.

Фото: eurovision.tv


Переможець "Євробачення-2023" визначається шляхом підрахунку голосів глядачів та професійного журі із 37 країн-учасниць конкурсу. Їхні бали підсумовуються і мають однакову вагу (50 на 50%). Найвищий бал національного журі від України оголошуватиме Злата Огнєвіч - співачка стала речницею нашої країни.

Польщу на "Євробаченні-2023" представляє 23-річна співачка Blanka із піснею "Solo". Вона вийде на сцену під номером 4. Напередодні конкурсу Україна підтримала польську учасницю після скандалу у 2022 році, коли під час голосування професійного журі польському учаснику Крістіану Охману не дали жодного балу.

Читайте також: Представниця Польщі на "Євробаченні-2023" здивувала підтримка України: відео реакції Blanka.

Фото: instagram.com/blikeblanka

Тим часом Тіна Кароль показала спокусливу червону сукню, в якій виступить у фіналі "Євробачення-2023".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці