Лайм

Гурт TVORCHI на "Євробаченні-2023" відреагував на ракетний обстріл рідного Тернополя

Країна-терористка запустила ракети під час фіналу конкурсу

Поки Україна виступає на "Євробаченні-2023" Росія запускає ракети по українським містам. Внаслідок влучання у Тернополі є постраждалі, окупанти потрапили до складських приміщень, на місці працюють пожежники. Гурт TVORCHI, який представляє Україну на цьогорічному конкурсі, про обстріл рідного міста дізнався за десять хвилин до виходу на сцену.

"10 хвилин перед виступом читаємо, як наше рідне місто атакують. Росія бомбить наше рідне місто прямо зараз", - написали Джеффрі та Андрій в Instagram-історіях.

Фото: instagram.com/tvorchi_official

Також музиканти опублікували допис із чорним фоном та назвою міста.

Читайте також: Треба зупинити зло: TVORCHI у Ліверпулі виступили з потужною промовою про війну.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від TVORCHI (@tvorchi_official)


Під час голосування TVORCHI висловили свою підтримку Тернополю, який зазнав атаки ввечері 13 травня. Музиканти тримали прапор України та табличку з назвою міста.

"Тернопіль - це назва нашого рідного міста, яке росія бомбила, поки ми співали на сцені «Євробачення» про наші сталеві серця, нескореність і волю. Це месседж за усі міста України, які обстрілюють щодня. Харків, Дніпро, Хмельницький, Київ, Запоріжжя, Умань, Суми, Полтаву, Вінницю, Одесу, Миколаїв, Чернігів, Херсон та усі інші. Європо, об’єднайся проти зла заради миру! Слава Україні", - написали TVORCHI в Instagram.

Андрій Гуцуляк родом із села Ольховець Черкаської області, батьківщина Джеффрі Кенні – Нігерія. Однак нині музиканти живуть у Тернополі, там же був заснований їхній дует у 2018 році. Після початку повномасштабної війни Джеффрі залишився жити та працювати в Україні.

На сцені "Євробачення-2023" TVORCHI представили свою пісню "Heart of Steel" (Серце зі сталі), натхненну мужністю захисників "Азовсталі" у 2022 році. Виступ супроводжувався вражаючими візуальними ефектами, під час програшу із драматичними електронними скрипками музикантів та танцюристів оточили мови полум'я.

Новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності