Лайм

Алла Костромічова вагітна вдруге: українська супермодель показала ефектне фото з животиком

Знаменитість вже має 8-річного сина

Алла Костромічова повідомила, що вдруге стане мамою. Радісною звісткою українська супермодель поділилася в Instagram, показавши шанувальникам ефектний кадр із "вагітної" фотосесії. Судячи з розміру животика, знаменитість народить зовсім скоро.

"Ми благословлені другою дитиною. З днем матері! Я зроблю все можливе, щоб ти народився у кращому світі", - написала Костромічова.

Фото: instagram.com/alla/

36-річна модель одружена з італійським мільйонером Джейсоном Капоне, з яким живе у США. Їхній перший син Сальваторе народився у 2015 році. Стать майбутнього малюка Алла не поки що не розкриває.

Фото: instagram.com/alla/

Читайте також: "Холостяк" Макацарія повідомив про вагітність дружини та показав ніжні фото.

Раніше Костромічева розповідала про мінуси життя з багатим бізнесменом.

"На першому плані у нього матеріальне. Він кар'єрист і дуже орієнтований на успіх. Він працює завжди, це теж дратує. Якою б не була у нас відверта розмова чи інтимний момент, він весь у роботі, - скаржилася модель у 2020 році. - Іноді мені хочеться романтики, але я не можу змінити чоловіка, тому граю за його правилами. Якби він постійно не був зайнятий роботою, ми б не жили в центрі Нью-Йорка, моя дитина не ходила б у найкращу приватну школу. Бути дружиною мільйонера - це не просто".

Фото: instagram.com/alla/

Алла Костромічева – одна з найвідоміших українських моделей, яка від початку кар'єри виходила на подіуми таких брендів, як Givenchy, Valentino, Christian Dior та MaxMara. Вона знімалася для обкладинок Vogue, L'Officiel, Harper's Bazaar, Ellе та інших глянцевих журналів.

Фото: instagram.com/alla/

У 2013 році Костромичева відкрила власне модельне агентство "Kmodels". Велику популярність вона набула як суддя та співведуча шоу "Топ-модель по-українськи".

Раніше переможниця шоу "Холостяк" Олександра Шульгіна оголосила про другу вагітність.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Буде власність нашого сина: Квіткова розповіла про поділ майна після розлучення з Добриніним

Даша Квіткова і Нікіта Добринін після розлучення поділили все порівну - колишні закохані планують купити квартиру сину Леву

Привернули увагу до України: alyona alyona і Jerry Heil висловилися про результати "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil висловилися про 3 місце на Євробаченні 2024 - артистки подякували шанувальникам за підтримку

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео