Лайм

"Холостяк" Макацарія повідомив про вагітність дружини і показав ніжні фото

Закохані зіграли весілля у липні минулого року

Колишній "Холостяк", учасник "Танців з зірками", грузинський підприємець Іраклі Макацарія та його 21-річна дружина вперше стануть батьками. Пара чекає на первістка, і вже навіть встигла поділитися зворушливими фото.

У Instagram закохані оприлюднили спільний допис, у якому розповіли про радісну новину. На фото Ліза Чічуа позує у білому вбранні із вже чималим животиком. Іраклі постав на знімках у джинсах та світлій сорочці. "Нас троє", - лаконічно підписали світлини майбутні батьки.

Фото: instagram.com/maqatsa

Чутки про вагітність Лізи почали з’являтися ще у лютому 2022 року. Тоді уважні користувачі мережі помітили, що у дівчини видніється животик. Проте ні вона, ні її знаменитий обранець не поспішали підтверджувати чи спростовувати такі припущення юзерів. Натомість лише зараз, через кілька місяців, молода родина поділилася цією новиною.

Фото: instagram.com/maqatsa

Читайте на тему: "Холостяк" Іраклі Макацарія показав родину та свій будинок у Грузії: відео.

Нагадаємо, про стосунки Лізою Іраклі повідомив у квітні 2021 року. Згодом, навесні 2022 року, чоловік освідчився обраниці. Розкішне грузинське весілля закохані відсвяткували у липні минулого року.

Фото: instagram.com/maqatsa

У 2016 році Макацарія шукав кохання в Україні, взявши участь у зйомках 6 сезону проекту "Холостяк". Проте зустрів він свою половинку у себе на батьківщині у Грузії через п'ять років. Між закоханими 17 років різниці у віці, проте цей факт пару не бентежить і, схоже, не заважає будувати їм щасливі стосунки одне з одним.

"Я вважаю, що почуття гумору - дуже важливий аспект у стосунках. Це додає нових фарб у стосунки і часто згладжує певні моменти. Коли ми разом із моєю дівчиною, то нам завжди дуже весело. Любимо пожартувати, посміятися", - розкрив раніше чоловік секрет вдалих відносин.

Фото: instagram.com/maqatsa

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску