Лайм

Більше не зустрічаємось: Ірина Сопонару оголосила про заручини та похвалилася обручкою

Чоловік підготував романтичний спосіб для освідчення

Українська акторка Ірина Сопонару повідомила про заручини зі своїм обранцем - чоловіком на ім'я Різ, який є громадянином Великої Британії. Пара разом з 2021 року.

Радісною новиною зірка "Жіночого кварталу" поділилася у своєму блозі в Instagram. "Ми з Різом більше не зустрічаємося. Тепер ми заручені", - написала вона. Також 36-річна українка показала спільні фото з нареченим і похвалилася обручкою, яку отримала від нього.

Фото: instagram.com/irinasoponaru

Знаменитість продемонструвала на одній зі світлин, як Різ освідчувався їй. Чоловік підготував для особливої миті листівку, де була зображена каблучка з чималим дорогоцінним камінням та напис англійською: "Ти вийдеш за мене заміж?".

Фото: instagram.com/irinasoponaru

Читайте на тему: У чому виходили заміж українські зірки: фото найкрасивіших суконь.

Раніше Сопонару говорила у інтерв'ю, що вже готова до шлюбу з чоловіком, з яким зараз у стосунках. Більше того, вона зізнавалася, що натякала йому на весілля, проте тоді британець вважав, що його кохана жартує.

"Я йому натякаю про обручку, а він сміється і думає, що я жартую. І взагалі я вже так хочу дітей, але мені страшно їх народжувати в цей світ. Тому що люди говорять про ядерну війну і всі ці речі… І ти думаєш: ну куди?! А з іншого боку, мені так хочеться сина, щоб він був таким сміливим, патріотичним і усвідомленим як наші хлопці. І доньку хочеться, але страшно", - розповідала Ірина.

Фото: instagram.com/irinasoponaru

У коментарях під публікацією колеги та шанувальники почали вітати пару та бажати їм щасливого сімейного життя. Також вони щиро пораділи за акторку, що вона нарешті дочекалась довгоочікуваної пропозиції.

Фото: instagram.com/irinasoponaru

Нагадаємо, Ірина Сопонару - українська акторка, зірка Жіночого кварталу та Кварталу 95. Після нападу Росії на Україну перебралася до Великої Британії, де мешкає її старша сестра Наталія. У жовтні минулого року повідомила, що повернулася додому.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни