Лайм

У чому виходили заміж українські зірки: фото найкрасивіших суконь

Деякі знаменитості приміряли кілька образів

До вибору весільної сукні кожна наречена ставиться з максимальною відповідальністю, адже в щасливу мить життя хоче відчувати себе красивою та впевненою. Далі theLime розповість, які вбрання в особливий день обрали українські знаменитості: Настя Каменських, Даша Квіткова, Лілія Ребрик, Наталка Денисенко та інші.

Фото: unsplash.com

Лілія Ребрик

Українська акторка та ведуча 10-ту річницю весілля з танцівником Андрієм Диким відсвяткувала у розкішній весільній сукні. Вона обрала обтисле вбрання з довгими рукавами та ефектним декольте. Свій образ зірка доповнила масивними сережками у вигляді діамантів, вечірнім макіяжем та об'ємною зачіскою.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Джамала

Співачка у день укладання офіційного шлюбу зі своїм чоловіком Бекіром Сулеймановим постала у білосніжний сукні, яка мала більш класичний дизайн. Вбрання вирізнялося мінімалістичним декором.

Фото: instagram.com/s_bekir

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Настя Каменських

Для весілля з Потапом, яке відбулося у травні 2019 року, знаменитість обрала пишну білу сукню. Вона була декорована ефектним вставками зверху. Образ доповнили туфлі-човники та довга фата.

Фото: instagram.com/realpotap

Читайте також: Топ-10 вражаючих суконь на червоній доріжці "Оскара": як виглядали зірки.

Даша Квіткова

Для весілля з Нікітою Добриніним дівчина підготувала дві сукні: перша була з ефектним вирізом на нозі, зроблена з легкої напівпрозорої тканини, тоді як друга - була більш закритою та з довгим шлейфом.

Фото: instagram.com/kvittkova

Фото: instagram.com/kvittkova

Саша Бо

За свого обранця стоматолога Платона Тарнавського вона вийшла заміж у білосніжний приталений сукні, яка вдало підкреслила її фігуру. Вбрання також влучно підкреслило зону декольте та дозволило дівчині продемонструвати стрункі ніжки. Святковий образ вона завершила зібраним на потилиці волоссям, білими туфлями та акуратними аксесуарами.

Фото: instagram.com/sashaabo

Фото: instagram.com/sashaabo

Ілона Гвоздьова

Для особливого дня у своєму житті хореограф обрала сукню, яка була декорована по всій довжині цікавими вставками та вирізами. Вбрання мало довгий рукав, а його спина вирізнялася напівпрозорими малюнками з мережива.

Фото: viva.ua

Фото: viva.ua

MamaRika

Виконавиця вирішила відмовитися від пишних суконь і натомість обрала вбрання, яке дозволило їй підкреслити фігуру. Воно вирізнялося пишними довгими рукавами, а також ж мало виріз в зоні ніг.

Фото: instagram.com/mamarika_official

Фото: instagram.com/mamarika_official

Наталка Денисенко

Четверту річницю шлюбу із актором Андрієм Федінчиком зірка відзначила на борту яхти в Шарм-еш-Шейх. Шанувальники були в захваті від білосніжної сукні та фати, яку обрала для себе знаменитість.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Читайте на тему: Леді Гага знялася в рекламі шампанського в розкішній сукні українського бренду: фото і відео.

Христина Горняк

Друга колишня дружина ведучого Володимира Остапчука на весіллі з шоуменом приміряла кілька образів. Зустрічала вона гостей в лаконічній елегантній сукні з розрізом на нозі. Головною прикрасою першого весільного лука стала мініатюрна вуаль.

Фото: instagram.com/kristygor

Під час вечірньої церемонії наречена з'явилася в розкішному білому вбранні з відкритими плечами та довгою фатою. До вибору цього наряду Христина поставилася з усією відповідальністю.

Фото: instagram.com/kristygor

Для танців Горняк вибрала зручну асиметричну сукню з блискучими вставками.

Фото: instagram.com/kristygor

"Відчувала себе в них нереально комфортно, а найголовніше стильно і красиво. Я отримала мільйон компліментів на весіллі та після весілля", - прокментувала пізніше юристка вибір весільного вбрання.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей