Лайм

Перенесла операцію: MamaRika розповіла про проблеми зі здоров'ям на тлі війни

У співачки знайшли новоутворення у кишківнику

У зв'язку з повномасштабним вторгненням РФ кожен українець переживає стрес, який може негативно позначатися на здоров'ї та викликати різні захворювання. Знаменитостей теж не оминули проблеми, які з'явилися на тлі війни. Журналістка Раміна Есхакзай розповідала, що зіткнулася з акне та набрала зайві кг, тепер про погіршення свого стану розповіла співачка MamaRika.

В інтерв'ю "ЖВЛ" виконавиця зізналася, що часті зриви та регулярний стрес погано позначилися на здоров'ї шлунково-кишкового тракту. Влітку 2022 Настя Кочетова (справжнє ім'я співачки) була змушена лягти на операційний стіл.

Фото: instagram.com/mamarika_official

"У мене там знайшли певні новоутворення у кишківнику. У мене просто "злетів" шлунок. У перші тижні війни у мене почалися страшенні спазми, жахливі речі відбувалися", - поділилася MamaRika.

Психологічний стан співачки був настільки нестабільним, що вона хотіла звертатися по допомогу до фахівців.

Читайте також: З'явилася хвороба: Ілона Гвоздьова розповіла, як стрес через війну вдарив по здоров'ю її чоловіка.

"Раз на місяць мене штирить, накриває. Я просто можу ходити плакати, вити по хаті, викидати весь цей біль. Останнім часом перед виходом на сцену я починаю задихатися і в мене все тут [в області горла] затискається, - зізналася зірка. - Але поки що психологом підпрацьовує мій чоловік та моя мама".

MamaRika заміжня за комедійним актором Сергієм Середою. Зіркова пара виховує сина Давида, якому у серпні виповниться два роки. Співачка, яка раніше була пацанкою та "спробувала багато що", зізнається, що зараз у неї на першому місці - сім'я.

Фото: instagram.com/mamarika_official

"Це моя опора, мій тил. Я заходжу додому, зачиняю двері і я в доміку. Я дуже ціную родину. Для мене родина на першому місці, а потім все інше. Я була артистка, до того, як народився Давид, а тепер я дійсно стала мама-артистка. Мій син - це моє натхнення. Він реально допомагає мені, дає мені сили писати нову музику, заради нього все робиться. Завдяки материнству моя творчість вийшла абсолютно на інший рівень душевності, чуттєвості", - сказала співачка.

34-річна артистка додала, що вони з чоловіком хочуть ще дітей, але поки "беруть тайм-аут на пару років".

Раніше MamaRika відповіла, чому її чоловік не пішов добровольцем на фронт.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші