Лайм

Принц Гаррі і Меган Маркл тікали від папараці на авто і ледь не потрапили в аварію

Фотографи гналися за парою дві години

Принц Гаррі і Меган Маркл вперше за довгий час відвідали світський захід. Це був перший спільний вихід пари на публіку після коронації Чарльза ІІІ, на яку молодший син короля їздив один. Повертаючись додому, подружжя мало не потрапило в автомобільну аварію через надто велику увагу папараці.

Як пише Page Six, інцидент стався увечері 16 травня у Нью-Йорку після церемонії нагородження Women of Vision Awards, де Маркл отримала нагороду за внесок у захист прав жінок. На заході була присутня також мати Меган Дорія Регланд. Після виходу з театру Зігфельда сім'я сіла у свій автомобіль, за яким вирушило близько 12 "дуже агресивних" папараці.

Фото: Getty Images

Щоб уникнути небажаних фото, герцог та герцогиня Сассекські були змушені пересісти у таксі, проте четверо фотографів продовжили переслідування. У гонитві за ексклюзивними кадрами папараці порушували правила дорожнього руху, один оператор врізався в машину, а інший мало не задавив офіцера поліції Нью-Йорка.

"Все почалося з 12 папараці, а потім четверо переслідували [Меган, Гаррі та Дорію], - розповів виданню інсайдер. - Їхня служба безпеки щосили намагалася загубити [фотографів]".

Читайте також: В ошатному вбранні та коронах: палац показав офіційні портрети Чарльза і Камілли після коронації.

Опинившись у таксі, Гаррі та охорона записували те, що відбувається на мобільний телефон, щоб зібрати докази. Папараці ігнорували попередження поліцейських та продовжвуали переслідування сім'ї.

"Це безжальне переслідування, яке тривало понад дві години, призвело до численних зіткнень за участю інших водіїв на дорозі, пішоходів та двох офіцерів поліції Нью-Йорка, - сказало джерело. - Хоча публічні постаті викликають певний інтерес з боку громадськості, але він не повинен відбуватися за рахунок чиєїсь безпеки".

Фото: Getty Images

Інсайдер видання називає інцидент "абсолютно шокуючим" і каже, що 66-річна Дорія Регланд була особливо "налякана". "Всі, як і раніше, засмучені, якщо не сказати більше. Це було жахливо", - сказало джерело.

Зазначимо, що мати Гаррі, принцеса Діана, загинула в автокатастрофі в Парижі, коли її переслідували папараці. Смерть матері змінила ставлення герцога Сассекського до фотографів.

Нагадаємо, 6 травня у Великій Британії відбулася коронація Чарльза III, на яку було запрошено близько 2 тисяч осіб з різних куточків світу. Зокрема, на заході також була перша леді України Олена Зеленська та Денис Шмигаль.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria