Лайм

Борис Джонсон знову стане батьком - дружина екс-прем'єра Британії оголосила про вагітність

Дитина з'явиться на світ вже за кілька тижнів

В сім'ї колишнього прем'єр-міністра Великої Британії та великого друга України Бориса Джонсона з'явиться ще одна дитина. Про майбутнє поповнення оголосила його дружина Керрі Джонсон у соцмережах. Для подружжя це буде третій спільний малюк, а 58-річний політик стане батьком вже ввосьме.

На особистій сторінці в Instagram дружина британського екс-прем'єра опублікувала дві фотографії з 3-річним сином Вілфом та однорічною донькою Ромі. На першому кадрі Керрі з дітьми зображена зі спини, на другому знімку крихітна ручка тримає маму за округий животик. Третій "Джонсонюк" з'явиться на світ вже за лічені тижні.

Фото: instagram.com/carrielbjohnson

"Новий член команди прибуде всього за кілька тижнів, - повідомила 35-річна дружина Бориса Джонсона. - Я відчувала себе досить виснаженою за останні 8 місяців, але ми не можемо дочекатися зустрічі з цим малюком. Уілф у захваті від того, що знову стане старшим братом, і постійно говорить про це. Не думаю, що Ромі має уявлення про те, що буде далі. Вона скоро зрозуміє!".

Фото: instagram.com/carrielbjohnson

Керрі Сімондс - третя дружина Джонсона. Вони одружилися у травні 2021 року, а роком раніше на світ з'явилася їхня перша дитина - син Вілф. У грудні 2021-го у подружжя народилася дочка – дівчинку батьки назвали Ромі.

Читайте також: Шапка Бориса Джонсона від "Укрзалізниці" стала хітом: її історія.

Фото: instagram.com/borisjohnsonuk

Борис Джонсон також має чотирьох дітей від другого шлюбу: двох доньок - Лару Леттіс (1993) і Касію Пічез (1997), і двох синів - Майло Артура (1995) і Теодора Аполло (1999). Із другою дружиною Мариною Віллер політик прожив 25 років. Пара розлучилася у 2018 році.

Перший шлюб Бориса Джонсона був нетривалим. З однокурсницею з Оксфорду Алегрою Мостін-Оуен він прожив три роки. Дітей від першої дружини не було.

Окрім того, Джонсон має дочку, яку, за даними ЗМІ, в 2009 році народила мистецтвознавець Гелен Макінтайр. Політик спростовував ці чутки, заявляючи, що не хоче публічно обговорювати особисте. Однак у вересні 2021 року все ж таки зізнався, що у нього є позашлюбна дитина.

Фото: instagram.com/carrielbjohnson

Тим часом 67-річний Брюс Вілліс став дідусем: старша дочка актора Румер народила первістка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування