Лайм

Шон Пенн з’явиться в українському фільмі: про що стрічка та коли прем'єра

"Його підтримка безцінна для нас і не може бути переоцінена"

Голлівудський актор Шон Пенн, який активно підтримує Україну та засуджує злочинну політику Кремля, зіграє в українському фільмі. Він з’явиться в епізоді кіноальманаху "Війна очима тварин", одним із режисерів якого є Мирослав Слабошпицький.

У стрічці знаменитість втілить роль саунд-продюсера, який за випадковим збігом обставин стане свідком початку війни. Зйомки дев’ятого, заключного короткометражного фільму будуть проходити в нашій країні та Лос-Анджелесі вже цього літа. Детальніше про це розповідає видання The Hollywood Reporter.

Фото: Getty Images

Героями кіноновел будуть тварини, які опинилися в Україні у період повномасштабної війни. Кожна історія зніматиметься різними режисерами. Над фільмом, у якому зіграє Шон Пенн, буде працювати Слабошпицький.

Виробництвом займаються українські компанії SOTA Cinema Group та Kleos Art, а продюсерами виступили Олег Кохан та Олексій Макухін, які наголошують, що участь світових зірок у подібних проектах є надзвичайно важливою.

Читайте на тему: Людей відганяли кийками: Шон Пенн згадав, як їздив у конвої Путіна на дачу Михалкова.

"Я дуже радий бути частиною цього фільму. Для мене велика честь співпрацювати з неймовірним актором, видатною людиною та одним з найбільших друзів України Шоном Пенном. Він був з нами під час атаки 24 лютого і досліджує війну в Україні у своєму документальному фільмі. Його підтримка безцінна для нас і не може бути переоцінена", - прокоментував участь у стрічці всесвітньо відомого актора режисер Слабошпицький.

Фото: Getty Images

"Всі історії нашого кіноальманаху основані на реальних подіях, і для нас дуже важливо, що закордонні митці такого рівня, як Шон Пенн, розділяють з нами цю страшну реальність, що ми відтворюємо на екрані", - також висловився з цього приводу Кохан.

Перший трейлер серії короткометражок кінокомпанія представила на Берлінському кінофестивалі-2023. Світова прем'єра серії фільмів "Війна очима тварин" запланована на кінець 2023-початок 2024 року, і вона також відбудеться в рамках одного з міжнародних фестивалів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували