Лайм

Світлана Лобода анонсувала концерт у Києві та спровокувала скандал: його вимагають скасувати

Ситуацію вже встиг прокоментувати репер Ярмак

Співачка Світлана Лобода опинилася в центрі скандалу після того, як оголосила про благодійний концерт у Києві. Захід запланований на 25 серпня в Osocor Residence.

В описі до афіші зазначається, що виступ має благодійну мету і під час заходу будуть збирати кошти на відновлення ЛОР-відділення дитячої лікарні "Охматдит". "Osocor Residence хоче відремонтувати й облаштувати у відділенні 3 просторі оглядові, 6 палат із двомісним розміщенням, 2 одномісні палати із санвузлом, кухню-їдальню та дитячу", - сказано в анонсі.

Фото: facebook.com/osocor.residence

Українці не були у захваті від такої новини і у коментарях під анонсом продовжують висловлювати свою думку з цього приводу.

Окрім користувачів мережі, на концерт Лободи, яка до 24 лютого 2022 року продовжувала жити та виступати в країні-агресорці РФ, відреагували і представники шоу-бізнесу. Зокрема репер Ярмак записав відео в Instagram та закликав свідомих українців ігнорувати подібні заходи:

"Потихеньку з’являється відчуття дежавю 2015 року, коли нам починають просувати "какая разница". Звісно, ми будемо реагувати на це більш впевнено, ніж раніше і більш у правовому полі".

Репер ЯрмакФото: instagram.com/yarmak_music

Читайте на тему: Вона визнає свої помилки: Анатолій Анатоліч заступився за Світлану Лободу перед українцями.

Артист також зазначив, що можна знайти інші способи допомогти лікарні та діткам: "Допомогти ЛОР-відділенню можна багатьма іншими шляхами і з багатьма іншими достойними людьми в цій країні. І не піддаватися на таку ганьбу, яку вирішили затіяти на наступний день після Дня Незалежності в цьому закладі".

У ролику Ярмак позначив лікарню "Охматдит", для якої має проходити збір коштів на виступі виконавиці. Представники установи заявили, що з ними концерт та артист, який виступатиме, узгоджені не були.

"Ми самі тільки сьогодні дізнались про цей концерт. З нами, на жаль, не було узгоджено – ні концерт, ні афіша, ні артист", - сказали в "Охматдиті".

У відповідь Ярмак попросив про спілкування з представниками "Охматдиту" задля того, аби знайти кращі способи допомогти ЛОР-відділенню. "Зробимо все без зрадників", - підсумував репер.

Фото: instagram

  • Раніше Світлана Лобода розповіла, чому після 2014 року жила та працювала в Росії. Після 24 лютого співачці стало соромно за своє ставлення до України.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита