RU  UA

Дізнатися

Зірка фільмів "Тор" і "Король Артур" Рей Стівенсон помер у віці 58 років

Причина смерті актора не уточнюється

На 59-му році життя помер британський актор Рей Стівенсон. Зірка "Тора" пішов з життя у неділю, 21 травня, в Італії. Представники артиста підтвердили трагічну новину, але причину смерті не повідомили.

Як пише Deadline, зовсім недавно він знявся в історичній драмі "1242: Брама на Захід", зігравши головну роль замість Кевіна Спейсі.

Рей Стівенсон народився у 1964 році в Північній Ірландії. Свою кінокар'єру він розпочав на початку 1990-х років, знявшись у європейських серіалах та телефільмах.

Фото: Getty Images

Широку популярність Рею Стівенсону принесла роль Дагонета у фільмі "Король Артур". Також він зіграв головного антагоніста Скотта Бакстона в касовій картині "RRR: Поруч реве революція".

Читайте також: Актор "Зоряних воєн" та "Гаррі Поттера" Пол Грант помер у віці 56 років.

Всесвітню популярність Стівенсону принесла роль Вольштагга у франшизі Marvel "Тор". Він повторив цю роль у двох сиквелах: "Тор: Царство пітьми" та "Тор: Рагнарек".

Актор також брав участь у зйомках серіалів "Вікінги", "Рим" та "Медичі". Крім цього, він знімався у голлівудській екранізації "Трьох мушкетерів", а також у фільмах "Дівергент" та "Ірландець".

Стівенсон був одружений з акторкою Рут Геммел, з якою розлучився після восьми років шлюбу. Після цього актор зустрічався з італійським антропологом Елізабеттою Караччіа, яка народила йому трьох синів.

Раніше у віці 60 років помер зірка фільмів "Джон Вік" Ленс Реддік.

Новини на тему:

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ