Лайм

Дива не сталося: український актор Євген Бубер пішов з життя після важкої хвороби

Серце артиста зупинилося на 52 році життя

29 березня після боротьби з онкозахворюванням помер український композитор Павло Дремлюженко, а 31 березня стало відомо про смерть актора та заслуженого діяча мистецтв України Євгена Бубера. Життя артиста також забрав рак.

Трагічну новину повідомили на facebook-сторінці Одеського академічного українського музично-драматичного театру ім. В. Василька, де останніми роками працював актор. Євгену Буберу був 51 рік.

Фото: facebook.com/ODESSAUKRTHEATER

"На жаль, дива, на яке всі очікували, так і не сталося… Наш Пітер Пен полетів у Небесні Сади. На 52 році життя, після тривалої боротьби з важким недугом, перестало битися серце заслуженого діяча мистецтв України, радника директора-художнього керівника театру, незмінного ведучого святкових концертів та найважливіших офіційних заходів, викладача сценічної майстерності - Євгена Бубера", - повідомили у театрі.

Читайте також: Стало погано на роботі: несподівано помер український продюсер Владислав Ляшенко.

Колеги висловили співчуття сім'ї актора і написали, що завжди пам'ятатимуть "цінні настанови, неймовірну харизму, справжню толерантність і емпатію, талант і неймовірну енергію, колорит і шарм, тонкий гумор" Євгена.

Прощання з Євгеном Бубером відбудеться 3 квітня об 11:00 у фойє Українського театру, додали в театрі.

Євген Бубер народився 4 березня 1972 року в Одесі. Був актором Одеського театру-студії "Перехрестя" і єврейського театру "Гевел геволім" ("Суєта суєт"). Знімався у фільмах "Дежа вю", "Офіціант із золотою тацею", "Поїзд до Брукліна", "Ілюзія контролю" та багатьох інших. Як пише "Думська", у актора був рак легенів.

Ще новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа