Лайм

Новий сезон "Голосу країни" знімуть у Польщі: Юрій Горбунов розкрив деталі проекту

Онлайн-кастинг триватиме до 15 червня

Юрій Горбунов та Катерина Осадча розсекретили, де проходитимуть зйомки нового сезону "Голосу країни". Вони зазначили, що цього разу організатори української версії програми об’єднаються із Польщею, щоб невдовзі разом презентувати яскраве шоу.

Детальніше про це зіркове подружжя розповіло у програмі "Сніданок з 1+1". Горбунов наголосив, що перш ніж потрапити до прямих ефірів, учасникам потрібно буде заповнити заявку та пройти онлайн-кастинг.

Катя Осадча та Юрій ГорбуновФото: instagram.com/gorbunovyuriy

"Надзвичайно приємно констатувати факт, що "Голос країни-13" розширює свої горизонти і знімає будь-які межі. Польща – це головний друг України, який підставив своє плече у важку хвилину, отже в творчості ми об'єднаємося. "Голос країни" залунає всією Європою, адже Україна та Польща об'єднуються для створення нового сезону музичного проекту", - зазначив ведучий вокального шоу.

"Тому, якщо ви українець, проживаєте в Європі, чи в Україні, ми чекаємо на вас на онлайн-кастингу, який триватиме до 15 червня. Не зволікайте і заповнюйте заявку онлайн прямо зараз", – також додав він.

Читайте на тему: На "Голосі країни" назвали ім’я першого тренера нового сезону: хто сяде у червоне крісло.

Фото: 1+1

Тим часом Осадча говорить, що претендентам не варто хвилюватися з приводу участі, оскільки правильно обрана пісня може позитивно вплинути на ситуацію. Вона радить бажаючим за можливості записати попурі.

"Насамперед можу дати пораду не хвилюватися, а правильно вибрати репертуар. Важливо, щоб пісня була цікава вокально, адже від цього залежить перше враження, яке ви справите на кастинг-менеджера. Раджу використати свій шанс на повну, і якщо у вас виходить записати в одному відео "попурі" – це потрібно зробити", – каже зірка.

Фото: 1+1

Раніше організатори "Голосу" розповідали, що у новому сезоні глядачі побачать та почують справжнє різноманіття української культури: реп, дуети, квартети та навіть оперні композиції.

Важливою умовою проходження анкети є вибір пісні – 70 відсотків композицій мають бути українською. Дозволяються також хіти іншими мовами, окрім російської.

Нагадаємо, "Голос країни" на "1+1" є українською адаптацією формату The Voice, створеного медіа-магнатом Джоном де Молом у Нідерландах. Там проект вийшов на екрани у 2010 році, а в Україні перший сезон реалізували вже за рік – в 2011-му.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації