Лайм

На "Голосі країни" назвали ім’я першого тренера нового сезону: хто сяде у червоне крісло

Підготовка до 13 сезону вокального проекту у розпалі

У 2023 році на каналі 1+1 вийде новий сезон шоу "Голос країни": творці вирішили не чекати на закінчення війни, а порадувати українців свіжим розважальним контентом.

Кастинг учасників триватиме до 31 травня, а дату прем'єри вокального проекту наразі не оголосили. Натомість стало відоме ім'я першої тренерки "Голосу країни-13". Знамените червоне крісло з кнопкою займе Юлія Саніна - фронтвумен гурту The Hardkiss і співведуча "Євробачення-2023" в Ліверпулі.

"У мене класна новина: я стану тренером "Голосу країни". Нарешті це омріяне крісло моє, і я хочу запросити на кастинг усіх музикантів, кому цікаво взяти участь. Не пропустіть свій шанс, ми обов'язково зустрінемося там", - заявила Саніна .


Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Голос країни (@goloskrainy_official)

Читайте також: Дуже приємна розмова: Юлія Саніна розповіла, про що спілкувалася з королем Чарльзом.

"Я шукаю голос, який змусить глибоко відчувати, чекаю на яскравих особистостей, яким є, що сказати світу. Авторів власних пісень, яскраві гурти. Бути українським артистом сьогодні - це місія, тому чекаю на справжні таланти", - додала вона.

Раніше творці розповіли, що "Голос країни-13" щонайменше на 70% складатиметься з пісень українською мовою. Інші композиції можуть бути будь-якими іноземними мовами крім російської.

"Це можуть бути і пісні англійською мовою, польською, турецькою та іншими. Але ми не приймаємо анкети з піснями російських артистів. Цього сезону, вперше в історії проекту, ви можете заспівати свої авторські пісні, як на кастингу, так і на "Сліпих прослуховуваннях". Подумайте, про що співає ваша душа", - пояснив продюсер Володимир Завадюк.

Нагадаємо, що 12-й сезон "Голосу країни" знімали вже після початку повномасштабної війни. Фінал шоу проходив у київському метро, і переможницею його стала Марія Квітка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації