Лайм

Вирішили не відкладати до кінця війни: в Україні знімуть новий сезон шоу "Голос країни"

Зйомки розпочнуться вже влітку

Телеканал "1+1" оголосив про зйомки нового сезону пісенного шоу "Голос країни". Головна ціль музичних ефірів - підтримати українців та надихнути їх на продовження боротьби за свою незалежність та свободу.

Як зазначається на сайті каналу, кастинг вже розпочався і триватиме до 31 травня. Зйомки проходитимуть влітку, тому організатори просять претендентів не зволікати із подачею заявок.

Фото: 1+1

Важливою умовою проходження анкети є вибір пісні – 70 відсотків композицій мають бути українською. Дозволяються також хіти іншими мовами, окрім російської. Детальніше про це розповів продюсер Володимир Завадюк:

"Просимо всіх претендентів працювати з контентом. Шукайте цікаві кавери, робіть нові аранжування, звертайте увагу на контент випускників "Голосу країни", адже ми хочемо, щоб 70% пісень на проекті звучали українською мовою. Не забувайте і про пісні іншими мовами. Це можуть бути і пісні англійською мовою, польською, турецькою та ін. Але ми не приймаємо анкети з піснями російських артистів. В цьому сезоні, вперше в історії проекту, ви можете заспівати свої авторські пісні, як на кастингу, так і на "Сліпих прослуховуваннях". Подумайте, про що співає ваша душа".

Читайте на тему: Переможець литовського "Голосу країни" в фіналі розгорнув прапор України: фото.

Команда проекту Володимир Завадюк, Сергій Могилевський, Оксана Лісненко, Катерина ШишкінаФото: 1+1

Чоловік наголосив, що тренерський склад у новому сезоні програми дуже зміниться. За його словами у суддівському кріслі глядачі побачать "героїв нашого часу, які на вустах у кожного".

"Тренерами 13 сезону “Голосу країни” стануть актуальні герої нашого часу. Ми прочитали усі коментарі і прокастингували усіх топових зірок, про яких нам писали телеглядачі. Можу сказати, що це буде повністю нова тренерська панель, яка не залишить байдужими нікого, адже ці зірки зараз на вустах у всіх українців", - пояснив Завадюк.

Також організатори обіцяють, що у новому "Голосі" шанувальники побачать та почують справжнє різноманіття української культури. у різних жанрах: реп, дуети, квартети та навіть оперні композиції.

"За часи повномасштабної війни з’явилося дуже багато нових пісень та нових імен. Люди співають навіть у такі часи, коли нам буває страшно і тривожно. Саме тому не потрібно відкладати свої мрії на потім. Важливо жити тут і зараз, прийшов час здійснювати бажане. Український народ показує свою творчість і креативність, а голос нашої нації продовжує лунати на весь світ", - говорить кастинг-директорка Катерина Шишкіна.

Фото: 1+1

Нагадаємо, "Голос країни" на "1+1" є українською адаптацією формату The Voice, створеного медіа-магнатом Джоном де Молом у Нідерландах. Там проект вийшов на екрани у 2010 році, а в Україні перший сезон реалізували вже за рік – в 2011-му.

  • Тим часом соліст U2 Боно намалював портрет Володимира Зеленського для обкладинки журналу The Atlantic. Подивіться, який вигляд вона має.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації