Лайм

Дуже великий живіт: блогерка Саша Бо розповіла про третю вагітність

Також дівчина показала, якою була реакція її синів на новину

Саша Бо, яку розкритикували за розіграш дорогої машини, оголосила про третю вагітність. Дівчина опублікувала ролик, у якому постала з кругленьким животиком, а також поділилася подробицями радісної новини.

У Instagram-stories мама двох дітей розповіла, як проходить нова вагітність. "Так хочеться розповісти більше, та я не знаю з чого почати… Напевно з того, що ця вагітність якась інша, і у мене дуже великий живіт, який росте не по днях!" – зазначила вона у соцмережах.

Фото: instagram.com/sashaabo

"У мене почався другий триместр, 13 тиждень. Буквально на днях отримала результати основного першого скринінгу. Дитина здорова. Стать ще не відома", - додала Бо.

Фото: instagram.com/sashaabo

Читайте на тему: Алла Костромічова вагітна вдруге: українська супермодель показала ефектне фото з животиком.

Також зірка соціальних мереж показала фото, на якому позувала вагітною на 5-6 місяці. Проте тоді вона ще приховувала від шанувальників свою новину. Саші вдавалося це робити за допомогою "вдалих" ракурсів, які вона обирала для знімків.

Фото: instagram.com/sashaabo

Фото: instagram.com/sashaabo

Окрім того, українка поділилася, що її бабуся має свої методи, які допомагають визначити стать дитини. За припущеннями рідної людини дівчини, у неї буде дівчинка.

"Одна із розваг у нашій родині. Бабуся вгадує стать дитини. Ми будемо щасливі незалежно від того, хлопчик це чи дівчинка… Я не знаю, як бабуся це все рахує, бо математичної логіки я тут не побачила", - прокоментувала це майбутня багатодітна мама.

Фото: instagram.com/sashaabo

Фото: instagram.com/sashaabo

Бо також показала, як її сини відреагували на новину про братика чи сестричку. Саша опублікувала відповідний ролик, у якому можна побачити реакцію її синів: "Реакція дітей на вагітність. Так багато питань і так мало відповідей. Ми потім пішли читати дитячу книжку про будову тіла", - йдеться у підписі до відео.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений САША БО (@sashaabo)

Нагадаємо, батьком майбутньої дитини є стоматолог Платон Тарнавський, за якого блогерка вийшла заміж у вересні минулого року. Також дівчина двох синів - Данила та Євгена - від попереднього шлюбу з блогером Ігорем Пустовітом, з яким зі скандалом розлучилася 2021 року.

ЦІкаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита