Лайм

Продовжую жити: переможниця "Холостяка" відповіла на закиди щодо відпочинку під час війни

Модель не стала терпіти нападки хейтерів

Переможниця 12-го сезону "Холостяка" Катерина Лозовицька під час повномасштабного вторгнення РФ в Україну переїхала до Польщі. Там у дівчини почалися нові стосунки, про які вона часто розповідає в Instagram. Однак не всім підписникам подобається те, що модель ходить на романтичні побачення в той час, коли в її рідній країні йде війна.

Днями Катя поділилася з фолловерами знімками побачення у Празі, яке їй влаштував бойфренд. Хоча Лозовицька жодного разу не підтверджувала, що її хлопець є українцем, деякі користувачі вирішили, що він не має права перебувати в іншій країні. Після цього модель показала щасливе фото з бузком, зроблене в авто, яке також стало приводом для "нападу" хейтерів.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Переможниця "Холостяка" не стала мовчати і відповіла всім, хто незадоволений її життям та поведінкою під час війни.

"Люди (або переважно боти з пустих сторінок), які починають виписувати мені цей зашквар, можете навіть не намагатись. Я звичайна дівчина, яка просто хоче бути щасливою. І я не збираюсь за це виправдовуватися. Як і за те, що продовжую жити, коли в Україні війна, - відповіла Лозовицька. - Все, що я можу робити для країни та армії, я роблю. Але кому це цікаво, коли можна "напасти" за фото з бузком?"

Читайте також: Йому треба дорослішати: переможниця "Холостяка" порівняла Топольського та свого нового хлопця.

"І ще... Я розумію, що багатьом більше подобалася Катя з драматичною історією стосунків на всю країну, ніж Катя, яка просто щаслива. Але вже як є. Тому прошу залишити свою токсичність при собі. А гроші за оплачені коменти ботам скинути на ЗСУ!", - додала вона.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Нагадаємо, що стосунки Каті Лозовицької та Алекса Топольського після проекту "Холостяк" тривали лише місяць, і кожен із них озвучив свою версію розриву. За словами переможниці шоу, герой не приділяв їй належної уваги, а Топольський заявляв, що моделі для стосунків потрібен багатий чоловік старшого віку, який ставитиме її у пріоритет.

Раніше Катя Лозовицька розповіла, що Алекс Топольський хотів її повернути і дзвонив їй "у не дуже тверезому стані".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про непрості стосунки з чоловіком-військовим. Знаменитості вдолося зберегти сім'ю

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних