Лайм

Дзвонив не в дуже тверезому стані: переможниця "Холостяка" розповіла, як Топольський хотів її повернути

Пара була разом протягом місяця

Після зйомок проекту "Холостяк-12" Алекс Топольський розійшовся з Катею Лозовицькою та намагався налагодити зв'язок із Сашою Мудрою. Коли з фіналісткою шоу романтичних стосунків не сталося, герой захотів повернути переможницю реаліті.

В інтерв'ю для YouTube-каналу "А я говорила" Катерина розповіла, що чоловік кілька разів телефонував їй, писав і казав, що шкодує про їхній розрив.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

"Він мені надзвонював. Дзвонив у ніч фіналу, говорив: "Я взагалі не розумію, чому я Сашу [Мудру] притягнув у фінал". Він мені багато чого розповідав. Я досі не розумію, навіщо він це робив: тому що у нього щиро були такі емоції або тому що переживав, що я скажу про нього? Дзвонив він мені не в дуже тверезому стані, тому я думаю, що це було щиро. Але я розумію, що його дуже образила Мудра. І він такий – його там образили, і він прибіг до мене", – розповіла Лозовицька.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Читайте також: Був п'яний чи під кайфом: Саша Мудра розповіла, як Топольський образив її після "Холостяка".

Катя розповіла, що Алекс казав їй: "Я тебе так поважаю..." і кілька разів писав "дуже сентиментальні повідомлення", в яких зізнавався, що шкодує, що її не оцінив, але зараз він нібито все усвідомив.

Лозовицька, за її словами, давала колишньому обранцю "нейтральні" відповіді, бо на той момент була вже у нових стосунках і романтичні пориви Алекса їй були не цікаві.

Стосунки Алекса Топольського та Катерини Лозовицької тривали лише місяць, і кожен із них озвучив свою версію розриву. За словами переможниці "Холостяка", герой не приділяв їй уваги і не був зацікавлений у стосунках. Топольський у свою чергу звинуватив Катю в тому, що вона не проявляла жодної ініціативи та назвав її "поверховою".

Раніше Алекс Топольський розповів, з якою учасницею "Холостяка" попрощався зарано.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії