Лайм

Справжнє випробування: дружина Віктора Павліка перестала їсти після скандалу зі спецперепусткою

Дівчина поділилася подробицями та фото

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про наслідки, з якими зіштовхнулася після скандалу зі спецперепусткою. Дівчина зізналася, що через інцидент, який нещодавно трапився, вона має проблеми з харчуванням.

"П'ять днів я не їм нічого зовсім. До такої міри, що вже не можу підняти Мішу, який важить 15 кг. Сьогодні мене скрутило просто на вулиці, не могла встати з асфальту. Тому їм через силу", - написала блогерка в Instagram-stories. Катерина зізналася, що поки не знає, як вирішити цю проблему та повернути апетит.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

Підписники відреагували на stories Репяхової та побажали їй одужання. У відповідь на це дівчина не стала приховувати деталі та відверто сказала, що їхня родина нині переживає важке випробування. При цьому вона наголосила, що "вже втомилась себе карати, але потрібно продовжувати жити заради сина".

"Дякую всім за підтримку. Наша сім’я проходить справжнє випробування. Сподіваємось, ми його гідно пройдемо. Я вже стомилась себе карати. Треба жити далі. Заради сина", - підсумувала обраниця музиканта.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Читайте на тему: Концерт скасували: Віктор Павлік не зможе виступити в Німеччині після скандалу зі спецперепусткою.

Нагадаємо, скандал виник 16 травня, коли Віктор Павлік разом з дружиною проїхалися порожнім Південним мостом у столиці, який відкритий лише для спецтранспорту. Катерина похвалилася спецперепусткою, заявивши, що "це задоволення не для всіх". І завдяки цьому дозволу вона може вільно пересуватися Києвом навіть у комендантську годину.

Згодом, після скандальної stories, на пару обрушилась хвиля критики. Після чого Репяхова видалила відео зі своїх соцмереж. Також вона вибачилась за свої дії, додавши, що "невдало пожартувала".

Фото: instagram.com/viktorpavlik

  • Нещодавно дружина Віктора Павліка заперечила, що у співака назавжди забрали спецперепустку. У соцмережах вона зазначила, що відповідний документ у її чоловіка вилучили лише на якийсь час - задля того, аби здійснити перевірку.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували