Лайм

Тілль Ліндеманн на концерті Rammstein подякував залу російською і впав зі сцени: відео

Інцидент трапився наприкінці виступу

Фронтмен німецького рок-гурту Rammstein Тілль Ліндеманн, який на одному зі своїх концертів підняв прапор України, цього разу виступив у Вільнюсі, Литва. На заході артист упав, коли попрощався із слухачами та хотів піти зі сцени.

Цей момент потрапив на відео. Сам ролик вже оприлюднили у мережі. Можна помітити, що падіння виконавця було настільки раптовим і тихим, що його колеги з гурту навіть не одразу помітили, що сталося.

Ймовірно, знаменитість просто втратив рівновагу у якийсь момент, що і стало причиною падіння. Коли інші учасники гурту запідозрили про інцидент, то продовжили стояти на сцені, лише дивлячись на місце, де впав їхній колега.

Читайте також: Струс та перелом ребра: Jerry Heil розповіла про травми після падіння в оркестрову яму.

Цікаво, що Ліндеманн подякував своїм шанувальникам наприкінці концерту трьома мовами – англійською, німецькою та російською, і це також можна побачити в опублікованому відео. Після сказаних слів співак направився до виходу, де його спіткала неприємна ситуація.

Пізніше користувачі мережі зазначили, що Тілль згодом знову піднявся на сцену. Вони припускають, що музикант не постраждав унаслідок падіння.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, Тілль Ліндеманн – 60-річний вокаліст та автор текстів культового німецького гурту "Раммштайн", знявся у 8 фільмах, також автор збірок віршів "Ніж", "В мовчанні ночі".

Після початку російського вторгнення в Україну допомогав українським біженцям у Берліні. Зокрема, разом із волонтерами артист розселяв тих, хто втікав від війни.

"Я не можу повірити, що переді мною серед усього цього апокаліпсису стоїть соліст гурту Rammstein у модному пальті, у не менш модних черевиках і в шапці від гурту MOZGI. У нього страшенно добрі й гарні очі", - ділилася враженнями дівчина на ім'я Аліса, яка на той момент шукала місце для ночівлі у німецькій столиці до наступного вильоту.

ЦІкаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита