Лайм

Чому Жанна Бадоєва мовчить про війну: Алан Бадоєв прокоментував поведінку колишньої дружини

Знаменитість заінтригував несподіваною заявою

Український режисер та кліпмейкер Алан Бадоєв прокоментував позицію своєї колишньої дружини Жанни Бадоєвої, яка мовчить про війну та продовжує співпрацювати з російськими телеканалами. Чоловік зазначив, що наразі "не час влаштовувати розбірки", проте його екс-обраниці "є що сказати".

Таку заяву знаменитість зробив у інтерв’ю журналістці Раміні Есхакзай. Окрім того, він заявив, що Бадоєва не мала б бути під санкціями РНБО, і за бажання вона може змінити ситуацію на свою користь.

Фото: instagram.com/alanbadoev

"Я казав від самого початку, що зараз не час сратися. Жанну я як любив, так і люблю. Вона мати моєї дитини, а для мене це святе. Коли закінчиться війна, підемо і розберемо ці списки, і дещо пояснимо. Але це буде лише, якщо Жанна захоче. Якщо вона там зараз є в списках, ми погоджуємося. Хай так і буде, але нам є що сказати і що показати теж. Коли прийде час висловитися і щось показати, Жана з чоловіком це зробить. Але це не зараз, і я не маю права це робити", - сказав Бадоєв.

Читайте на тему: Куди зникла Надія Мейхер, чий чоловік під час війни продовжує вести бізнес у Росії.

Також кліпмейкер поділився, як на війну в Україні відреагували його діти – Лола та Борис. За словами режисера, вони переживали та постійно були на зв’язку зі своїм батьком.

"Це така важка для мене річ, бо взагалі то я завжди звик бути для дітей таким бадьорим татом і захисником. А тут і Боря, і Лола телефонували кожного вечора і просто зі мною годинами розмовляли. Вони були дуже налякані. Вони за мене дуже боялися. Але діти мене дуже підтримували. Ми все це пережили і врятували клімат між собою", - пояснив чоловік.

Фото: Донька Алана Бадоєва Лола

Нагадаємо, Алан Бадоєв - український режисер, сценарист, кліпмейкер та телеведучий осетинського походження. Відомий своєю спільною роботою з популярними українськими сценаристами.

З 2003 по 2012 роки був у шлюбі із Жанною Бадоєвою. У стосунках у пари народилася спільна донька Лола. Сина Бориса Бадоєва народила від першого чоловіка, якого Алан усиновив.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків