Лайм

Надя Дорофєєва оголилася, щоб нагадати про важливу тему жіночого здоров'я: фото

Зірка звернулася до фанаток із закликом

Українська співачка Надя Дорофєєва у сміливий спосіб нагадала про важливу тему жіночого здоров’я. Вона оприлюднила оголене фото та закликала підписниць не нехтувати вчасним оглядом у мамолога, оскільки саме це кілька років тому допомогло їй виявити фіброаденому та зробити нескладну операцію.

На своїй сторінці в Instagram виконавиця опублікувала знімок, на якому позувала без бюстгальтера. Як зазначила зірка, подібне фото вона виклала для привернення уваги. У підписі до кадру артистка наголосила, що важливо регулярно проходити профілактичні огляди у експертів.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

"Сьогодні День жіночого здоров‘я. Вам вже тисячу разів розповідали про те, як це важливо і бла бла, але ж знати – не значить робити?! Я сама переконалася – нехтувати здоров'ям не можна. Я вже розповідала вам, що одного разу, своєчасна перевірка у мамолога допомогла мені виявити фіброаденому, завдяки чому обійшлося без важких наслідків – тільки невеличкий шрам залишився на згадку.

Тож, дівчата, не нехтуйте здоров‘ям, бережіть себе і вчасно звертайтесь до лікаря. І якщо вам треба був знак, щоб сходити та зробити жіночий чек-ап, то ось він!" – йдеться в публікації Дорофєєвої.

Читайте на тему: Перенесла операцію: MamaRika розповіла про проблеми зі здоров'ям на тлі війни.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Нагадаємо, про операцію на грудях знаменитість розповіла восени 2021 року. Вона зазначила, що Володимир Дантес, який тоді ще був її чоловіком, помітив на її грудях утворення і відправив до лікаря. Пізніше Дорофєєва сказала, що вчасний візит до лікаря допоміг обійтися без складних, більш серйозних наслідків:

"Нічого жорстко критичного немає в такій операції. Це доброякісна фіброаденома, і їх видаляють для того, щоб вони не стали злоякісними", - пояснила Надя.

Надя Дорофєєва - українська співачка, автор пісень, блогерка, акторка, дизайнер. Лауреатка музичних премій "Золота жар-птиця", YUNA, M1 Music Awards в складі гурту "Врємя і Стєкло".

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

У березні 2022 року оголосив про розлучення з Володимиром Дантесом. Через кілька місяців після цієї новини підтвердила свої стосунки з ресторатом Мішею Кацуріним.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також