Лайм

Не зневірені українці: Катя Осадча підбадьорила шанувальників яскравими фото

Ведуча підняла собі настрій весняною фотосесією

Українська телеведуча Катя Осадча прокоментувала ракетні атаки росіян по Україні. Вона опублікувала пост, у якому поділилася надихаючими словами та запевнила, що окупантам навіть за допомогою масованих обстрілів не вдасться зламати бойовий дух українців та їх віру у перемогу.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість виклала відповідну публікацію, а також оприлюднила серію сонячних знімків. На світлинах вона позувала у яскравому вбранні: жовто-білому короткому кардигані, світлих джинсах та білій майці. Завершили образ вдало підібрані прикраси та зібране у пучок волосся.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Здатися? Зневіритися? Втомитися? Зламатися? Однією з причин таких пекельних обстрілів називають саме психологічний тиск. Але болота ж по собі міряють. Українці намагаються всіма силами жити своє життя, планувати, допомагати, працювати, бачитися з рідними і друзями, цілувати дітей і вірити в ЗСУ і ППО. Дякуємо Героям за наше життя. Х*р вам, а не зневірені українці", - йдеться в дописі дружини Юрія Горбунова.

Фото: instagram.com/kosadcha

Читайте на тему: Накриває: Надя Дорофєєва розповіла про втому від масованих ракетних атак.

У коментарях під постом колеги та шанувальники погодилися з Осадчою та запевнили, що загарбникам точно не вдасться досягнути запланованого. Також користувачі мережі подякували українським захисникам за щоденний відважний захист від ворогів.

Фото: instagram.com/kosadcha

Нагадаємо, у ніч проти 30 травня росіяни вчергове атакували Київ, що стало третім повітряним нападом за добу та 17-им за травень. Внаслідок атаки пошкоджено кілька будівель, спалахнули пожежі, є поранені та загиблі. Всі деталі - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували