Лайм

Собчак показала реакцію мешканців елітної Рубльовки на атаку БПЛА у Москві: фото

Росіяни підняли паніку

Вночі 30 травня Москву атакували понад 30 БПЛА, які пошкодили багатоповерхівки та налякали жителів столиці РФ. Також кілька безпілотників упало в районі елітної Рубльовки, і ефект такої події показала у своєму Telegram-каналі Ксенія Собчак.

Фото: Getty Images

Російська журналістка, чий маєток теж знаходиться у закритому селищі на Рубльово-Успенському шосе, показала скріншот переписком з другом, який мешкає поблизу.

Читайте також: На Рубльовці своя ППО? Москвичі влаштували істерику після атаки БПЛА.

"Вибухи в Барвисі. Страшно бабахає. Дим стояв грибом, здалося в районі Рубльовського. Прям поряд! Вже шість вибухів з різницею 10 хвилин, - написав приятель Собчак. - Ну сьогодні вони відіб'ють атаки. Явно це ППО працює. Хоча щось може і пролетіти. Але це нові відчуття. Земля трясеться".

"Ти жартуєш? Пи**ець", - жахнулася вона.

Фото: Telegram

Після таких новин псевдоопозиціонерка, яка заплющує очі на злочини Росії в Україні, вирішила порівняти поведінку окупантів та українців, які захищаються від вторгнення.

"Я не рада НІЯКИМ дронам - ні в Москві, ні в Києві! І мене охоплює жах від того, що є багато людей, і тут і там, які раді, і хочуть нескінченного продовження", - поскаржилася вона.

Фото: Telegram

Нагадаємо, що 30 травня Росія атакувала Україну шахедами: є пошкодження та загиблі. Це була 18-а атака за травень 2023 року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа