Лайм

Накриває: Надя Дорофєєва розповіла про втому від масованих ракетних атак

Колеги та фанати висловили артистці слова підтримки

Співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно нагадала про важливу тему жіночого здоров'я, цього разу поділилася своїми думками стосовно війни. Вона зізналася, що на тлі масованих ракетних атак ворога по Україні відчуває втому, і через це її часто накриває.

Детальніше про свій стан виконавиця розповіла у Instagram. Вона оприлюднила фото, зроблене у столиці після відбою повітряної тривоги, а у підписі до кадру написала про самопочуття.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

"Втомленість після туру, війна, летять ракети вночі й днем. От сьогодні - перервавши спорт, не встигнувши нормально поснідати, біжиш до укриття, чекаєш відбій, повертаєшся щоб наздогнати свій режим, сідаєш в тачку .і тебе накриває.Невпевненість, сумніви, постійний соціальний тиск, відповідальність. Щойно сіла випити каву і при**їла. Сьогодні від мене вперше не позитивний пост, бо фіг його знає як зібратись. І як ви всі, люди, тримаєтесь", - йдеться в пості артистки.

Читайте також: Просить триматися і вірити: Маша Єфросиніна розповіла про спілкування з чоловіком у ЗСУ.

У коментарях під публікацією колеги та шанувальники нагадали співачці, що зараз не час впадати у відчай, адже саме на це і розраховують російські загарбники. Більшість користувачів мережі наголосили на тому, що треба робити усе від себе залежне, аби зберегти нормальний психологічний стан.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Нагадаємо, у ніч проти 30 травня окупанти вчергове атакували Київ, що стало третім повітряним нападом за добу та 17-им за травень. Внаслідок атаки пошкоджено кілька будівель, спалахнули пожежі, є поранені та загиблі. Детальніше про наслідки обстрілу – читайте у цьому матеріалі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Моя безмежна любов: піарниця Сергія Танчинця підтвердила стосунки з музикантом

Сергій Танчинець зустрічається зі своєю піарницею Юліаною Корецькою - дівчина підтвердила стосунки з відомим виконавцем - фото