Лайм

Арсен Мірзоян розповів про кризу середнього віку, з якою намагався "боротися" алкоголем

Артист поділився деталями

Український виконавець Арсен Мірзоян, який нещодавно показав дорослого сина від першого шлюбу, цього разу розповів про непростий період у житті. Чоловік зізнався, що у 40-річному віці в нього почалася криза середнього віку, і боротися з нею він намагався різними способами.

У інтерв’ю Славі Дьоміну співак заявив, що пробував подолати цей стан навіть за допомогою спиртного, проте метод виявився не надто дієвим. От що справді змогло посприяти "одужанню" чоловіка, так це карантин.

Фото: instagram.com/arsen_mirzoian

"Це було тоді, коли мені було 40 років. Зараз я цю кризу не відчуваю. Мені в цьому допоміг карантин. Всі ці ковідні історії вивільнили дуже багато часу і примусили мене приділити більше уваги собі", - сказав Мірзоян.

"Криза середнього віку – претензія до самого себе. Чи насправді ти займаєшся тим, чим потрібно тобі займатись? Чи дійсно подобається це людям? Бо насправді це те, що вбиває людину. Коли їй хтось зможе довести, що те, чим вона займається, нікому не потрібно. І тут приходить момент, коли ти сам у собі починаєш сумніватися", - продовжив висловлюватися на цю тему він.

Читайте також: Триває вже три роки: Позитив розповів про хворобу, яку намагався заглушити алкоголем.

Фото: instagram.com/arsen_mirzoian

Знаменитість зауважив, що алкоголь виявився не найкращим помічником у ситуації, що склалася. А стан, який виникав після вживання спиртного, лише підтверджував це. "І таке було… Я не скажу, що алкоголь допомагав. Але стан після допомагав замислитись, що насправді воно тобі не було потрібне", - поділився він.

У розмові з Дьоміним Мірзоян також зізнався, що на подолання кризи середнього віку йому знадобилось близько трьох років. Зараз же, за словами виконавця, він давно пройшов цей етап та більше не відчуває у своєму житті цього стану.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян - 45-річний український співак вірменського походження, автор пісень та заслужений артист України. Жив у цивільному шлюбі зі співачкою Тонею Матвієнко. Має двох синів від першого шлюбу, а 15 січня 2016 року Антоніна народила доньку Ніну. Через півтора року, 15 червня 2017 року, пара узаконила свої стосунки.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

alyona alyona і Jerry Heil виступили у фіналі "Євробачення-2024": як віддати за них голос

Як представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil виступили у фіналі конкурсу 11 травня

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug