Лайм

Арсен Мірзоян у День вишиванки показав дорослого сина від першого шлюбу: фото

Співак поділився рідкісним кадром

Арсен Мірзоян до шлюбу з Тонею Матвієнко вже був одружений. Перша дружина музиканта народила йому двох дітей – синів Влада та Артема. Співак не часто балує шанувальників фотографіями зі старшими дітьми, але на День вишиванки, який Україна відзначала 18 травня, вирішив зробити виняток.

З нагоди свята зіркова пара відвідала в Києві музей Івана Гончара, де проходить виставка традиційного українського та кримськотатарського одягу. З собою подружжя взяло двох дітей - спільну доньку Ніну та дорослого сина Мірзояна Влада. Щоб зафільмувати момент, родина зробила пам'ятне фото, яке потім оприлюднила а Instagram.

Фото: instagram.com/arsen_mirzoian

Вся сім'я була одягнена у вишиванки. Жіноча половина позувала у гарних вишитих сукнях, а співак із сином обрали національні сорочки із вишитим орнаментом.

Арсен у підписі привітав підписників з Днем вишиванки та запросив відвідати унікальну виставку. Тоня опублікувала схожий кадр і зазначила, що ї червона сукня-вишиванка українського бренду FOBERINI.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян із спільною дочкою та сином співака Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Мірзоян та Матвієнко познайомилися на шоу "Голос країни", де обидва брали участь. На той момент Арсен був одружений з жінкою на ім'я Анна, а Тоня вже виховувала дорослу дочку Уляну, яку народила в юному віці.

Читайте також: Відчувала тиск з боку однолітків: Тоня Матвієнко розповіла про складнощі материнства у 17 років.

Тоня Матвієнко з мамою та доньками Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Під час зйомок проекту між артистами з'явилася симпатія. Пізніше, в одному з інтерв'ю, Тоня говорила, що в неї і в думках не було руйнувати сім'ю, проте почуття взяли гору. Співачку довго назвали розлучницею, а музиканта - зрадником, але попри все, пара була разом.

У 2016 році у артистів народилася донька Ніна, яку вони назвали на честь знаменитої бабусі - легендарної співачки Ніни Матвієнко. Через півроку після народження дівчинки закохані розписалися. Влітку 2017 року Тоня і Арсен зіграли весілля у Києві, а через рік повторили церемонію у Таїланді.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко Фото: instagram.com/arsen_mirzoian

З колишньою дружиною Мірзоян зумів зберегти добрі стосунки, до того ж усе спільне майно залишив їй та дітям.

"Я все віддав, все переписав. Ми почали нормально спілкуватися. Тим більше, я дуже часто приїжджаю до малих. Або їх забираю на канікули, чи просто у гості", - розповідав співак в інтерв'ю ЖВЛ.

Діти Арсена Мірзояна від першого шлюбу Фото: instagram.com/arsen_mirzoian

Нещодавно Тоня Матвієнко повернулася додому після року життя за кордоном та розповіла, "як важко було на чужині".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Діти щасливі: Наталія Могилевська показала прийомних доньок на рідкісних кадрах

Відома українська співачка Наталія Могилевська порадувала своїх доньок Софію та Мішель незвичною рослиною, яка харчується комахами

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку

Справжній україномовний хлопчик: Даша Квіткова розповіла про виховання дворічного сина Лева

Популярна блогерка Даша Квіткова підкреслила, що її дворічний син Лев не знає російських слів та суржика, а говорить лише українською