Лайм

Соняхи - символ надії: актор Міша Коллінз показав наслідки російської агресії в Україні

Актор звернувся до фанатів із закликом

Відомий американський актор, виконавець головної ролі у серіалі "Надприродне" Міша Коллінз в рамках своєї поїздки до Києва зустрівся з Володимиром Зеленським, а також на власні очі побачив наслідки, які залишає після себе "руський мір". На своїй сторінці у соцмережах чоловік поділився враженнями та фото.

Так, знаменитість оприлюднив знімок із президентом України і у підписі до кадру зізнався, що для нього честь – бути поруч з українським лідером. Відповідна публікація з’явилася на сторінці актора в Instagram.

Фото: instagram.com/misha

"Це честь - бути з Президентом України та народом, але ви повинні бути з нами також. Люди постійно запитують мене: "Що я можу зробити?". Ми всі в силах щось зробити. Будь ласка, допоможіть нам розчистити від мін українські області, адже це допоможе запобігти тисячам безглуздих смертей. Ці зусилля з розмінування врятують життя тисяч невинних українців. Це те, що можна зробити, щоб реально допомогти українським сім'ям. Зробіть свій внесок", - зазначив Коллінз, а також прикріпив активне посилання для донатів.

Зеленський подякував акторові за підтримку і наголосив про великий обсяг роботи, який потребує розмінування: "Коли ми звільняємо від окупантів наші території, ми отримуємо багато проблем через заміновану місцевість. На сьогодні в нас понад 200 тисяч квадратних кілометрів замінованих територій. І ми відчуваємо великий дефіцит обладнання, щоб упоратися з такою великою територією".

Фото: instagram.com/misha

Читайте також: Астронавт Скотт Келлі у символічній вишиванці порівняв подорож до України з польотом у космос.

"Навіть якщо війна в Україні закінчиться завтра, спадок війни залишатиметься, допоки вся земля не буде очищена від мін. Розмінування надзвичайно важливе. Тому що від вибухових пристроїв часто страждають діти та сім’ї, які йдуть у ліс збирають гриби. Я відчуваю свою роль як амбасадора в тому, щоб поширювати інформацію й розповідати історію про те, що відбувається в Україні, для моєї аудиторії по всьому світу й привертати увагу, щоб світова підтримка України й надалі тривала", - сказав Коллінз під час спілкування з президентом України.

Фото: instagram.com/misha

Також Міша побачив знищені росіянами автомобілі на Київщині, які пізніше, після всіх руйнувань та випробувань, художники розмалювали яскравими соняхами. Сам зірка зазначив, що вважає жовті квіти символом надії.

"Знищені російськими обстрілами автомобілі. Соняхи - символ надії", - лаконічно підписав серію світлин американець.

Фото: instagram.com/misha

Нагадаємо, Міша Коллінз став амбасадором фандрейзингової платформи United24 у напрямі "Гуманітарне розмінування". "Міша давно та послідовно підтримує Україну, звідки родом його предки. І навіть ракетні обстріли столиці не зупинили його, аби приїхати до Києва та продемонструвати підтримку та солідарність з українським народом. Коллінз також відвідає Київську та Чернігівську області, де побачить роботу українських саперів", - прокоментували його приїзд сюди в United24.

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

Міша Коллінз - американський актор і режисер. Зіграв у фільмах "Стоунхендж. Апокаліпсис", "Карла", "Перерване життя", у телесеріалах "Швидка допомога", "Усі жінки - відьми". Найбільш відомий роллю ангела Кастіела в телесеріалі "Надприродне"..

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil