Лайм

Підтримувала Україну лише на словах: мама Наташі Корольової засвітилася в Росії

Жінка вирішила всидіти на двох стільцях

Мама зрадниці Наташі Корольової несподівано засвітилася у Росії. З початку повномасштабного вторгнення РФ Людмила Поривай підтримувала Україну, проте не розірвала зв'язок з дочкою-поплічницею війни в рідній країні. Жінка відкрито радіє її творчим успіхам, а також розважається з нею на російських вечірках.

31 травня Корольовій виповнилося 50 років. Привітати доньку з ювілеєм у РФ приїхала її мати, яка вже багато років живе у США. Про це стало відомо із Instagram-"історій" співачки, яка активно публікує фото з гучного святкування.

Фото: instagram.com/mama_luda_star

У країні-терористці Поривай розважалася на яхті разом із дочкою-зрадницею та іншими путіністами. На круїзному лайнері, який курсує Волгою, мати Наташі Корольової фотографувалася з іменинницею і співала пісні російських артистів, які підтримують криваву політику Путіна.

Фото: instagram.com/mama_luda_star

Нагадаємо, Людмила Поривай висловила підтримку українцям у перші дні повномасштабної війни, також жінка публічно відхрестилася від зятя, який відкрито підтримує геноцид українського народу та регулярно викладає у соцмережах марення Кремля.

Читайте також: Під мобілізацію потрапляє: Наташа Корольова розповіла, чи піде в армію РФ її чоловік Тарзан.

Фото: instagram.com/mama_luda_star

У серпні 2022 року мати Корольової прийшла на концерт Ірини Білик у Маямі в жовтій сукні та пов'язаною на шиї синьою хусткою. Зі сцени Поривай сказала, що, на відміну від своєї дочки, усім серцем переживає за рідну Україну.

"Я дуже переживаю. У мене всі рідні - моя сестричка, мої онуки, мої племінники - в Україні. Я серцем і душею з ними завжди - щодня, кожної секунди. І я сьогодні така рада, така вдячна, що ви всі прийшли подивитися на наших зірок, які віддають своє серце, душу, співають стільки років та вірні нашій мамі Україні. Слава Україні", - сказала жінка.

Водночас Поривай у своєму Instagram неодноразово вітала доньку-путіністку з прем'єрою пісень та бажала "миру всім нам".

Фото: instagram.com/mama_luda_star

Раніше Корольова відхрестилася від підтримки України після скандалу із синьо-жовтим сценічним костюмом.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа