Лайм

Ксенія Мішина натякнула на нові стосунки: що відомо про її особисте життя

Зірка відповіла на питання, яке цікавило юзерів

Після розставання з переможцем "Холостячки" Олександром Еллертом Ксенія Мішина не надто охоче говорить про особисте життя. Проте цього разу акторка вирішила зробити виняток і заінтригувала підписників новою заявою.

На запитання шанувальників про те, чому зірка досі сама, вона дала наступну відповідь: "Хто сказав?". Деталі свого спілкування із користувачами мережі Мішина оприлюднила у Instagram-stories.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Окрім того, раніше у інтерв’ю Славі Дьоміну зірка екранів зізналася, що наразі спілкується з декількома чоловіками. Вона зауважила, що не обирає нікого із них, а просто насолоджується моментом.

"Я взагалі можу зараз симпатизувати багатьом чоловікам. Я спілкуюсь з деякими чоловіками. Чому ні? Я не обираю зараз нікого. Я живу та насолоджуюсь своїм життям", - сказала Ксенія ведучому.

Читайте на тему: Ксенію Мішину запросив на побачення загадковий незнайомець: акторка розповіла подробиці.

Також акторка у тому ж інтерв’ю розсекретила свої плани, які хоче втілити в життя до 40 років. Одна з головних цілей – вийти заміж та вдруге стати мамою.

"Я б хотіла вийти заміж та народити ще одну дитину. Якщо ми вирішимо, що хочемо фату – хай буде, якщо ми виберемо щось інше – заради Бога. Мені здається, що штамп в паспорті має бути. Це такий момент… Чому б ні? Я не скажу, що він дуже важливий, адже можна все життя і без нього прожити. Але чому б не прожити все життя з штампом? Чому відмовлятися від особливого в житті дня, коли ви тремтите від радості? Чоловік, дружина, обручки, біла сукня… Я розумію, що це умовність, але чому ні?" – поділилася вона.

Ще одна масштабна ціль відомої українки – знятися у хорошому кіно десь за кордоном, можливо навіть у Голлівуді.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Нагадаємо, Ксенія Мішина - українська акторка театру і кіно, яка народилася та виросла у Севастополі. Стала головною героїнею першого сезону романтичного реаліті "Холостячка", де у фіналі обрала коміка та сценариста Олександра Еллерта. Пара навіть якийсь час жила разом та говорила про одруження, проте згодом закохані оголосили, що розстаються. Проте після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну вони на якийсь час відновили спілкування, адже Еллерт допомагав акторці виїхати з Києва на Західну Україну.

На запитання підписників про те, чи поновили вони стосунки, Ксенія дала чітку однозначну відповідь: "Так, завалили... Мені здається і так всім вже все зрозуміло. Прошу більше ніколи мене не асоціювати з його ім'ям".

Ксенія Мішина та Олександр ЕллертФото: instagram.com/misha.k.ua

Читайте на theLime: Завдання не з легких: Ксенія Мішина розповіла, як виховати сина гідним чоловіком.

Також Мішина має сина Платона від минулих стосунків, якого народила у 2012 році. Нещодавно вона розповіла у соцмережах, що пішла від батька своєї дитини через важкий психологічний тиск:

"Раптом наші стосунки з коханою людиною звернули на гірший бік. Людина почала показувати своє істинне обличчя, а я не розуміла, чому саме так вийшло. Можливо, на це вплинула вагітність, яка "налякала". Про це я дізнаюся через 11 років, коли об'явиться. Це був важкий психологічний аб'юз, який накладався на затяжний чотиримісячний токсикоз".

Ксенія Мішина з сином ПлатономФото: instagram.com/misha.k.ua

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита