Лайм

Поплавились віконні рами: Камалія показала пошкодження квартири її сестри після атаки на Київ

Наразі у будинку не можна жити

Українська виконавиця Камалія показала квартиру двоюрідної сестри, яка постраждала внаслідок чергової атаки окупантів на Київ. У соцмережах артистка виклала фото та відео, а також зізналася, що плакала від щастя через те, що її родички не було вдома в момент обстрілу.

У Instagram співачка опублікувала відповідну публікацію. У підписі до кадрів та ролика вона поділилася подробицями пошкоджень, зауваживши, що наразі будинок непридатний для життя.

"Коли учора всі постили фото пошкодженого уламками "шахіда" будинку в Голосіївському районі Києва, я плакала від щастя, що моєї двоюрідної сестри не було в той момент вдома, бо її квартира була саме в цьому будинку. Звичайно, від вибухової хвилі вилетіло скло з вікон, і навіть поплавились віконні рами, два верхні поверхи повністю зруйновані. Будинок - непридатний до життя, сподіваюсь відремонтують. Найжахливіше - загинула людина…" - написала Камалія.

Читайте на тему: "Вибралися через діру в стіні": 9-річний хлопчик розповів, як врятувався зі зруйнованого будинку у Києві. Відео.

Нагадаємо, у пості зірки йдеться про атаку на столицю в ніч на 30 травня, коли росіяни знову запустили дрони. Загарбники намагалися вдарити ними по місту, і уламки одного з "Шахедів" впали на будинок у Голосіївському районі. Відомо, що внаслідок цього загинула одна людина.

Мер Києва пізніше заявив, що жінка, яка загинула, під час тривоги вийшла на балкон, аби подивитися на роботу ППО. Наступного дня сестра цієї жінки заперечила таку інформацію і розкрила інші обставини її смерті.

  • У перший день літа Росія також вдарила по Києву – серед жертв є діти. Фото та всі подробиці знайдете у цьому матеріалі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме