Лайм

Після атаки БПЛА Волочкова злила дані про військову частину біля свого маєтку під Москвою

Після розголосу в мережі росіянка видалила вірусне відео

Російська балерина і шанувальниця Путіна Анастасія Волочкова у соцмережах прокоментувала атаку дронів на Москву і тим самим злила дані про оборону росіян. У stories вона зазначила, що поруч з її домом розташована військова частина – заява артистки допомогла українським спеціалістам.

"Ой, люди добрі, я прокинулася дві години тому від таких жахливих вибухів. У нас у селищі дві години тому гриміли вибухи. Виявляється, поряд був збитий безпілотник. Слава Богу, поряд військова частина", - сказала Волочкова у відео, яке вже оприлюднили у мережі.

Завдяки словам відомої росіянки фахівцям вдалося встановити наступні дані:

  • Волочкова мешкає за адресою Московська область, село Ніколо-Урюпіно, вулиця Академіка Зусика, будинок 15;
  • російська військова частина розташована за 1,5 кілометра від її будинку. Йдеться про частину 11105-2, що дислокується за адресою: Московська область, Інженерний-1.

Читайте на тему: Собчак показала реакцію мешканців елітної Рубльовки на атаку БПЛА у Москві: фото.

"Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm висловлює "сувору подяку" російській балерині-корегувальниці Анастасії Волочковій, яка мешкає за адресою: Московська область, село Ніколо-Урюпіно, вулиця Академіка Зусика, будинок 15, яка знайшла можливість передати інформацію, що вранці чула вибухи дронів, а також, що неподалік від неї знаходиться військова частина, – прокоментували ситуацію експерти.

Анастасія ВолочковаФото: instagram.com/volochkova_art

Спеціалісти наголосили, що балерина вкотре довела, що вміє "сідати на шпагат". Цікаво, що після розголосу у мережі фанатка Путіна видалила відео, а також вирішила зробити заяву про "сильну" армію російських загарбників.

Нагадаємо, ранок 30 травня у столиці країни-агресора розпочався з атаки БПЛА. Дрони потрапили у дві багатоповерхівки у Москві, також потужні вибухи було чути у Підмосков'ї. Стверджується, що ППО вдалося збити 10 безпілотників. Всі деталі, фото та відео - знайдете у цьому матеріалі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil